Deletedmom_79 Meteninanasi ataşehir’de medicana dicem ama basit bir idrar ve kaka tahlilide mi istemeden yzıyorlar o ilaçları. Çünkü alerji ya da enfeksiyon ne varsa çıkardı
Deletedmom_79 Meteninanasi bir aydır ishal ve kaka istemeden? Çok değişikler. Ataşehir Medicana 7/24 acili var. Uygunsanız ve bütçeniz/sigortanız varsa muhakkak gidin. Baksınlar hikayeyi dinlesinler. Demir tek başına çok sakil geldi. Endişeniz çok ötesinde
Meteninanasi Deletedmom_79 parası hiç mühim değil bi anne hisseder bebeğime yanlış teşhis koyuyorlar her seferinde koruyu ilaç verdiler en son almadım bu yüzden ilaçları iyi bi doktor bulup gidicem diye
fatmaa37demir Meteninanasi çamlıca erdem hastanesi özlem hanım. Çok çok memnunum. A dan Z ye inceliyor ve hiç acele etmiyor dakikalarca konuşup bakıyor hep.
Meteninanasi fatmaa37demir bende çakmak erdem de doğum yaptım çok memnun kaldım o hastaneden bi araştırıcam dediğiniz doktoru
fatmaa37demir Meteninanasi gerçekten çok tatlı bir doktor. Tahlil sonuçları çıktığında bile hemen arıyor sonuç çıktı gelin bakalım diye