Veyselaras mhramom ilk bebegimi sütümü sağıp biberonla besledim şuan ikinci bebeğim ilk aylar o kadar güzel emiyordu ki çok rahat edeceğimi sanmıştım bugün bile dedim eşime emzirmek artık bir işkence her türlü pozisyonu deniyorum bazen zorluyorum bazende emmezsen emme diyorum kendimce ama duramıyorum ikinci aydan beri çekiyorum hala düzenli güzel emmiuoruz ne zamn geçer acaaba beş aylık olacağız bir hafta sonra
mhramom Veyselaras !< gerçekten çok zor bir durum bende aynı şeyi söylüyorum sürekli emzirirken işkence çekiyorum sanki dün yengem bu böyle gider dedi bende öyle olur diye tahmin ediyorum ama çok yıpratıcı bir süreç
Aylamm0903 Veyselaras benimle aynı şeylerı yaşayan gerçekten cok diyorum bu foruma girnce gercekten 3. Ayından beri deliriyorum emzirmek için mamaya da basladık son bı haftadır asla emmek istemiyor sağıp veriyorum bende
Maysakusunannesi mhramom ben hep sağmaya başladm 6. Ayda artk sütüm kesilmeye başlaynca ben de saldım. Ama ilk 6 ay 2 ayı emerek 4 ayı sağarak sütle beslendi. Ama boşuna takıp üzülüyomuşum. En güzel besin sevgidir🎀
mhramom Maysakusunannesi haklısınız öyle de kızımın anne sütü almasını istiyorum sütüm varken vereyim diye çabalıyorum şuan yine iyi çok şükür tabi yine emmemezlik yapıyor ama önceki güne göre çok çok iyi yatarak emiyor en azından ya
Eessiinn mhramom Bebekler 3-4 aylık olduklarında dış dünyayı keşfettikleri için bir süreliğine beslemekte zorlanılabiliyor, sakın pes etmeyin. Öncesinde zaten küçük oldukları için nazlı nazlı emmeleri normal bu dönemi atlattıktan sonra rahat edersiniz inşallah🙏🏻
mhramom Eessiinn inşallah atlatırız bu süreci direniyorum hala başka çarem yok biberon da almıyor zaten
Raziye0328 3 ay 13 gunluguz aynı. Şey bendede var günlerdir geceleri emiyor gündüzleri sadece ayakta gezerek emziriyorum başka şekilde memede ağlıyor kıpkırmızı oluyor yok illa ayakta gezicem öyle çok çok zor durumda emzik veriyorum oda Max 10 dakika falan çok korkuyorum meme reddi yaşarim diye
yigityasar34 Raziye0328 bu aylarda öyle oluyorlar benimki nerdeyse 5 ayı geçiyor hala direniyor, sadece uykusunda, yatarak ve emzirirken poposuna vurarak verebiliyorum, dış dünya dikkatlerini çok çekiyor
mhramom Eessiinn zaten vermiyorum emzik kullanmadık hiç sütüm azalmıştı biraz mama vereyim biberonla dedim tutmadı biberonu zaten onu da hiç vermedim yani
mhramom eylembasakoc çişli bezi hiç olmadı nerdeyse ondan doktora götürdük kilo alımı şimdiye kadar iyiydi 3 kilo 5500 kiloydu 3 kilo doğdu saatler geçmesine rağmen emmiyordu
mhramom eylembasakoc şuan yine emiyor yine bazen emmek istemiyor ama yine emiyor çok şükür biraz gazını çıkardım daha iyi gaz birikmiş karnında
Veyselaras Aylamm0903 biberonla mi besliyorsunuz benim bebe biberonla kabul etmiyor sütüm de iyiden iyiye azaldı