Deemeet Bugün 14 günlüğüz sezeryan doğum yaptım sütüm de az silikon ucla memeyi aldirabildik ama ben silikon ucu bırakmak istiyorum bebeğime uçsuz verdiğimde tutamıyor sinir oluyor ağlıyor nasıl uçsuz emzirmeye slistirabilirim
BtlSare Deemeet valla bende ,20 günlük olana kadar kullandım mecburen memeye alışsın diye meme verdim yarı tuttu yarı tutamadı süt hep aktı tutamadığı için tam yarısı ağzına yarısı yere döküldü hep ama sonunda alıştı 1 hafta sonunda şükür
busra-krl07 Deemeet benim bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Sezeyanliydim sütüm gelmedi başta. Sonra çok fazla geldi. Göğsümün ucu hiç yoktu silikon uç kullandim. Sağlık ocağındaki hemşire aldı çöpe attı bebeklerin dünyadaki tek bildiği şey emmekmiste silikon uç zararliymista bilmem ne. Bende tabi ilkkez anne oldum bilincsizim. Silikon ucu bırakınca bebeğim emmeyi bıraktı. Zorla alır falan dediler o kadar çok uğraştım ki asla göğsümu alamadı. Daha sonra tekrardan silikon uç aldım ama bu seferde bebeğim emmedi. Düzenli olarak sagmama rağmen sütüm kesildi tamamen. Yani kızlar diyeceğim oki bebekleriniz anne sütünü alsinda bırakın nasıl alırsa alsın. Zaten büyüdükçe emme refleksi daha da güçlenecek silikonsuz emebilecek. Keşke hic dinlemeseydim o hemşireyi de ordan çıkar çıkmaz tekrardan uç alsaydım emzirememek çok kötü 🥺
Mcnnm7 BtlSare ya bende silikon uç kullanıyorum kızım emerken akıyor hep ne yapmam lazım akmaması için 😑
BtlSare Mcnnm7 inan yapcak birşey yok kahverengi bölümü ağzına iteliceksiniz o şekilde alışıyor bide kahverengi bölümü elinize dışarı doğru çekin emzirmeden önce sütle ıslatın ve dışarı doğru yapın hep öyle yaparak emzirdim biraz akıttı ama sonradan alışıyor
Mcnnm7 BtlSare inşallah canım bide benim silikon uç kayıyor kaymayan önerebileceğiniz var mı ben wee baby kullanıyorum ondan önce lansihion kullandım onu tuttu bıraktı wee baby geçtik şimdi wee Babyden başka. Tutmuyor ya
BtlSare Mcnnm7 su içinde dursun slikon kaymaz yapışır göğsüne o Zaman bir bardak su da dursun slikon uç ıslak Ken yapışır
Himamy Merhaba 2 hafta bende kullandım. Silikon uçla başlayıp ara normal uçsu vermedim bu şekilde bıraktık. Yalancı emzik kullanıyorsa hemen peşine ver emmeye de devam eder
Meryemsareninannesi Sütünüzü birazcık akıtın silikonu takacağınız kahverengi kısma yayın , ıslandığı için güzel yapışıyor ve kayma olmuyor. Bizde 19 günlüğüz başka türlü tutmuyor bende wee baby kullanıyorum. İlerki dönemde ucu çıkarsa silikonu takmam inşallah