Jaleoyku Nilkusumm buharda pişirmeden yumuşak olmayanları vermeyin. Onun damağında ezebilmesi için anlamak adına iki parmak arasında ezebildiğiniz şekilde olacak.
Birkullanici Nilkusumm yok yok ver gitsin ama gözünün önünde ver koparır öğürür hemen müdahale etme kendi çıkarır ama farklı durumlarda da sırtına vurursın biliyorsundur zaten
Fusunf Nilkusumm oda ne biçim doktormuş yanı ben mesela bisküvi veriyormuş gibi yapıyorum o sıra ağzına açarken tıkıyorum 😂 savaş yapıyorum resmen amaa napayım başka çarem yok
Jsjshsh Nilkusumm bende ağlıyorum genelde eşim evdeyse ona paslıyorum yedirme işini stressiz bir gün geçirince de mutlu oluyorum 😅 yoksa kafayı yerim heralde
Nilkusumm Jsjshsh aynı ben de şimdi gündüz çalışıyor saat sayıyorum gelmesine . Gece çalılırken iyi oluyordu bana
OzgeeH Nilkusumm aynı dert sahibiyiz 2 yaşında ve kesinlikle doğru düzgün yemek yemiyor yemek verdiğim zaman kafasını hayır yapıp ağlıyor aç kalıyor sürekli biberon istiyor bende bıktım artık
Jaleoyku Nilkusumm buharda haşlayıp boğazına kaçma korkusuna da riskine de girmeyin bence.riski azaltın. Hem bebeğinde elinde mıncıklasın keşif yapsin.
melisimm_ Nilkusumm . Doktora danıştınız mı iştahsızlığını? Bazen demir eksikliği de iştahsızlık yapar. Ben bir tane probiyotik var forbiome damla, onu kullanıyorum. O çok iştah açıyor bebeklerde. Denemeni öneririm.
Nilkusumm melisimm_ doktorlar çocuğun kilosu iyi diyor bi bellemişler aynı lafı diyorlar iyi de bu çocuk ilk dört ayda aldı kiloyu diyorum başlarından atıyorlar aslında