NatashaRomanoff Hangisini önerirsiniz, sizler bebişleri denize/havuza hangi mayo beziyle soktunuz ve deneyimleriniz ne oldu?
Dolores Minnakkk neden? Kakayı falan tutmuyor mu. Ben de alacağım da. Hiç giydirmesem mayo pipisini acıtır mı diye düşünüyorum
NatashaRomanoff Minnakkk Huggies’i de çok duydum çevremden. Zaten mayo bezler kakayı tutma özellikli başka bir esprisi yok. Molfix’i de önce çok övülür şekilde duydum sonradan taşındığını vs söylemeye başladı herkes bu seferde kafam karıştı ne olarak al prima de alayım valla 🤣
NatashaRomanoff Dolores ne kadarlık senin bebeğin sadece mayo giydirme yine de ilk defa girecekse eğer sakin bir koyda girecekseniz giydir ama kalabalık yerlerde yine de bezi olsun bir kalkan misali geliyor bana
Minnakkk Dolores kaka hic yapmadı su da denk gelmedi ama çişi zaten hic te emmiyor direk suya hepsi aynjv😂 sadece dolu dolu olmuyor işte bez suyun içinde
Minnakkk NatashaRomanoff aynen kaka tutuyormuş çiş oldugu gibi suya 😂😂 hic kaka yapmadıgı için de su da bişey diyemem ben prima almıstım hatta elimde iki paket 3 4 numara var isterseniz uygun fiyata verebilirim gardırop uzerinden 12 tane var birinin içinde
Minnakkk NatashaRomanoff koymadım ki oraya siz isterseniz ekleyebilirim fiyatlarını da bilmiyorum kullanıcı adım mayaz61
NatashaRomanoff terazikadini o yüzden mayo bez daha iyi değil mi hem mayo hem dışarıya bebeğin kakası da çıkmamış olur