aselkus_09 Bebeğim doğalı 1 yıl oldu ve aşırı kilo aldım iştahım çok açık irademe sahip cikamiyorum. Bu çayı arastirdim biraz once siparis verdim belki çayla beraber iştahım kapanır irademe sahip çıkarım diye. Kullanan ve memnun kalan var mı acaba ?
Dry_cn aselkus_09 ay o çay perişan etmişti beni afedersiniz su gibi ishal birde tadı mide bulandırıcı hastanelik oldum ama kapsülü var onu denedim o müthişti el kadar belim kalmıştı hicbirsey yemek istemiyorsun sağlık için zorla yersen yersin sonra hamile kaldım ama verdiğim kiloyu almadım geri
Asyaveannesi04 aselkus_09 Asla kullanmayın böyle şeyler ilerde kalp ritmini tetikliyor en güzeli normal yoldan sağlıklı beslenmek
birpapatyaannesi aselkus_09 ben kullandım hiç vermedim kuzum başta gider gibi oldu ama sonra sabit kaldım hala aynı kiloyum alma derim
Babykaraniko aselkus_09 ben kullandım 5ay kadar diyet ve sporla da destekledim faydasını görmedim aksine iştahımı daha çok açmıştı şuanda saxenda iğne kullanıyorum 20gunde 6kilo verdim
birpapatyaannesi aselkus_09 bende kaynanamda ama 90 dan aşağı dusemedik oda bende 15 kilo verme hayali kurmuştuk 😀en iyisi yesilcay bence
Gamze33saltkaya Merhaba bende kullanıyorum 13’kg ya yakin verdim memnunum tek kötü yani fiyatı artmış bi kutu daha kullanmam Lazim ben faydasini gördüm +diyetle destekledim