Sdanur İyi geceler güzel anneler ben baston bebek arabası önerisi istiyorum çok büyük olmasına gerek yok kolay açılıp kapanabilen oturma yeri geniş olan acaba kullanıp memnun kaldıklarınızı benimle paylaşabilir misiniz ☺️
eliifalioglu Sdanur biz chicco oh la la markasini aldik araba inanilmaz hafif 🥰 hem bebegini hemde puseti tasiyabiliyorsun. Acilimini da tek elinle yapabiliyorsun. Sadece hafif araba oldugu icin gidisi biraz sarsintili olabiliyor 🙈 onuda bilincli alirsan rahatsiz etmiyor.
Zeyno111 Sdanur Norfolk baby prulede çift yönlü bebek arabası kullanıyoruz çok memnunuz yenidoğandan itibaren kullanılıyor tam yatış özelliği de var çok kaliteli bir araba
PnarYektaA Sdanur Bende kraft pop up çift yönlü bebek arabası kullanıyorum çok çok memnunum hafif kullanışlı rahat pahalı gelmişti bize eşim alamayız dedi şans sağolsun forumda bir annemizden 2.el aldım tertemiz Allah razı olsun
Eylul_27 Fiyat aralıgınız nedir? Ben şu an baby plus rocket baston kullanıyorum gayet memnunum ama eger bunu alırken joie pact indirimde olsaydı onu alıcaktım kolay kapanıyor askısı var omuzdada tasınabiliyor ve hafif 😊
Sdanur Eylul_27 e bebekde baktım dediğiniz arabaya yorumlarıda gayet güzel mağazaya gidip denenebilir bi ürün teşekkürler ☺️
Sdanur Fiyat aralığını düşünmedim pek yeterki bebeğim içinde rahat olsun ve rahat uyusun ☺️ Travel sistem kullanıyorum ama oturma yeri çok küçük bebeğim sürekli aşşağıya kayıyo gibi geliyo bana ve içinde hiç rahat değil 😕
Annevebebisi Ben de arıyorum. Hafif, manevrası güzel, fiyat uygun, konforlu, sağlam ve çift yönlü :))
Eylul_27 Annevebebisi ben cok arastırmıstım alırken travel haric cift yönlüler kullanıslı değiş kaplanınca yer kaplıyorlar. Baby plus rocket bastonda bebegi rahatca görebilceğiniz file var 😊
Yujadab Casul vista trona kullanıyorum travelin hantallığını bildiğim için vistayı tercih ettim çok çok memnunum.biraz pahalı sıfırı.sahibinden sitesinden çok uyguna tertemiz ikinci el aldım çok kullanışlı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Yujadab Sdanur evet ebebek trendyol hepsiburadada bi çok sitede mevcut hatta hepsiburada ve n11de bazen güzel indirimi oluyor
Zeyno111 Sdanur https://ty.gl/jziyiy9 burada buldum canım ama ben Hepsiburadadan almıştım 100 TL daha uygundu bak istersen
Defnem07 Balarisio biz de internetten araştırarak bu arabaui sipariş ettik, daha gelmedi, nasıl memnun musunuz acaba?