iyiliktozuu 10 aylık naparsam yapayım emeklemiyor, direk yürümek tercihi. Böyle anneler varmı? Oyuncaklar koyuyorum önüne , örtü üstüne koyuyorum ama yok istemiyor
Dalpa iyiliktozuu Benimkide emeklemedi sonra birden hem emekledi hem yürüdü merak etme diğerleri daha yürümüyor benimki geçti hdhdhd
Babyygtcn iyiliktozuu bir şeyi ne kadar istersen o kadar olmuyor benim oğlum 9 aylıkken sürünmeye başladı. Tam 10. Ayında birden emekledi yani sen ne yaparsan yap onlar istediklerinde yapıyorlar üzme kendini her bebek birbirinden farklı oluyor
Senbanabanude iyiliktozuu 10 aylık oğlum emeklemiyor hiç de kafaya takmıyorum üstelik bazen akrabalarımız bizim yüzümüzden emeklemediğini falan söylüyor nasıl oluyorsa o 😂 bazen çocuklar istemez yani herkesin çocuğu bir değil. 9 aylıkken döndü. abartmıyorum beş ay bence hiç normal değil dönmemesi falan dediler. Şimdi gayet dönüyor. O zaman da sırtüstü yatırmıyorsunuz falan diyorlardı yatırıyorduk ağlıyordu zaten. Bunlar gelişim basamağı olmadığı için ben takmıyorum o günler de gelecek çünkü. Allah sağlık sıkıntısı vermesin.
iyiliktozuu Dalpa kaç aylıkken yürümeye başladı Benimki de 6 aydan hatta 5 ayda başladı ellerinden tutunca şu an ayakta durabiliyor hatta koltuk köşesinde