BeyzaKeles Alpaslan_annesi benimde böyle olmuştu güneşte bakınca zor görünüyordu hatta görümceme gosterdim gördüm dedi ama görmemiş beni uzmemek için gördüm dems sonra itiraf etti yinede dikkat et sen ama test bozuk da olabilir kan ver en iyisi
ArsAyz Alpaslan_annesi Test ilk yapılan haliyse hamilesiniz ama bekledikten sonra çizgi çıktıysa kuruma çizgisi olabilir. Gayet net görüyorum ben 😄
gamzemsi Alpaslan_annesi benim böyleydi gittim kan verdim 34 çıktı beta değerim. Beklemiyordum bende 13 aylık bebeğim 🥹
gamzemsi Alpaslan_annesi gidin gidin ben ilk gebeliğimide böyle öğrendim. İkincisi biraz beklenmedikti yıkılmadım ama ayakta da değilim 🫠🫠🫠
Alpaslan_annesi Dalpa ilk tuvaletle yaptim aslinda bunu da bende heyecanlandim beklesem mi gitsem mi kan vermeye onu dusunuyorum simdi
Meryembusra Alpaslan_annesi bence görünüyor benim de boyleydi ama en iyisi kan testi vermek içiniz rahat eder ☺️
Senanureymen Çok erken olabilir o yüzden bazen böyle silik çıkabiliyolar ya yeni test yada kan verebilirsiniz