nhlhmz11 Yarim_Kilo_Kiyma vücut kabul etmiyordu lr, ben bir kere taktırdım başıma gelmeyen kalmadı , doktor ikinciyi kesinlikle tavsiye etmedi sana göre değil dedi spiral
Babyygtcn Deryaderya3 doğum kontrol hapı her gün düzenli aynı saat aynı dakika da içilmesi gereken bir hap
Babyygtcn Pinksever benim bildiğim kadarıyla hayır benim bebeğim emmediği için kullanıyorum. Emerken kullanılabilen doğum kontrol hapıda var bildiğim kadarıyla
ilzannliy Linam54 geri çekilme sakıncalı değil mi ya kaçarsa filan 🤷🏼♀️ kondomlu mu kondomsuz mu geri çekilme oluyor acaba ? benimde 1 aylık bebeğim var, kadın doğuma kontrole gitmedim daha ama en etkili ve en az zararsız nasıl korunabilirim soracağım.
Musabbb Eslinalperen ben yazz kullanmıştım. VAlla 20 günü buldu bitmek bilmiyordu🤦🏻♀️ Ama diğer aylarda düzene giriyormuş dedi doktor, ben beklemedim
Evnblgl Crazy-mom spiral taktırmaya bir türlü cesaret edemedim 13 aydır eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyor bundan sonrada takmam zaten belki aylık iğne kullanırım ilerleyen zamanda
Musabbb asrinhatasi 9.spermisit ( sperm yok edici) işte bunu diyorum. Bizde bunlara şam deniliyor. Hani çocuklar ateşlendiğinde falan popodan koyarlar ya onun gibi oluyor ama vajinaya koyuyorsun
askmoglum Musabbb yaaa ilk kez duydum gerçekten peki herhangi bir zararı yan etkisi falan var mı onun
Bebisinannesi23 Crazy-mom 5 aydır spiral + kondomla korunuyoruz. Vücudum spirali kabul etti şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım . Sadece taktırdıktan sonra 2 ay bi alışma sürecinde adet ağrım oldu ama sonra geçti . Adetlerim çok ağrılı ve az gelirdi. Spiralden sonra normal kanama ve ağrısız olmaya başladı. 🌸
zeynn01 Bebisinannesi23 Merhaba, kondom takılı iken tam boşalma esnasında prezervatif çıkarıp dışarı mı boşalma yapıyorsunuz kafam çok karıştı 😏😕