Sedacyln MinnakAsel malesef canım mesaj geldi şimdi 14üne kartınıza yatıcaktır diye. Bi düzene sokamadılar şu para yatırma işini
AselinAnnesiiiiiiiii MinnakAsel dün yattı ilk gün cekilmiyo aslında bugün neden çekilmiyor para bilgisi olan varmı PTT kartina yatıyor ve çekilmiyor cekerkende para kesiyor bilgisi olan varmı ?
elifinannesi95 Sedacyln bana da perşembe günü paranızı hesabınıza yada ptt şubesinden alabilirsiniz ama ben dün aktardım bugün geldi hesabıma mesaja bakmayın siz aktarın gelir hesabınıza
Renasyunus Sedacyln bana aynı mesaj geldi ama çektim ben bugün sistem sıkıntısı olabilir dedi mesajı çalışana sorunca gittim şansımı denemek için ama aldım yakınsa uğrayın bence alabilirsiniz 🌸
Minikkusuumm elifinannesi95 hesaba aktar diyorum ama aktarılacak tutar bulunama diyo 1200 yattı gözüküyor pttte gidip uğraşmak yerine aktar yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim
elifinannesi95 Minikkusuumm bende aktardığımda daha önce emir verdiniz yazıyordu ama sabah geldi siz daha önce hesaba aktardınız mı
Elif2409 Minikkusuumm birşey sorabilir miyim. Sosyal yardıma nasıl başvuru yaptınız. Eşimin sigortasi bile yok ama bize neden çıkmıyor . Ne bileyim aile gelirini fln düşük mü yaziyorsunz
Elbet1gunn Ay son degil miydi sosyal yardim parasi banada yatmis ama daha çekmedim hangi ay son kizlar bilen var mi ben mi yanlis biliyorum
Qduha elifinannesi95 ben daha önce talimat vermedim sadece başvuru yaparken iban vermiştim,şimdi e devletten hesaba aktar dediğimde önceden talimat verildi diyo aktaramıyorum hesabada para gelmedi bu konu hakkında bilginiz var mı dizinde mi aynı oldu
Minikkusuumm elifinannesi95 benimki direk PTT karta otomatik aktarıyor kendi banka hesabıma aktarmak istiyorum ama
elifinannesi95 Qduha he pardon sizin ibana para gelmedi anladım siz yeni yaptıysanız yarın sabah gelir hesabınza bende de aynısı yazıyor