nergiscamli ayse4421 her bebeğin kendine has özellikleri var bence benim oğlum 6. Ayda daha yeni 120 ccye geçti doyuyor belki seninki doymuyor olabilir ama başka bir huzursuzluğuda olabilir gazı ağrısı vs
reallyiamhappy ayse4421 merhaba bebeğinizin kilosu kaç ? Benimkide 3ay 6günlük, emmemeye başladı mama veriyorum. 2saatte bir verdiğimde 60, 3saat olduğunda 90 içiyor doyuyor
ayse4421 reallyiamhappy iki buçuk aylıkken 5.400 du canım üç gün sonra kontrolü var bilmiyorum ne oldu şimdi ama en sonki kilosu iloydu
Eda1414 ayse4421 benim bebeğim de 3 ay 8 günlük anne sütü alıyor günde 2 yada 3 kere mama veriyorum 60 yapıyorum onu bile bitirmiyor
Hulya0129 ayse4421 atak haftasindadir bizde öyleyiz sürekli meme de mama versemde yiyor meme versemde 😅 huzursuz ve uyku düzeni kayboldu
Hulya0129 ayse4421 o yüzden sürekli emzirin iştahı açılıyor bebeklerin bu dönemde yada iştahsızlık oluyor yesinler bol bol biraz zorlu surec olacak Allah yardımcınız olsun 😅
Ozgenizz Bebekten bebeğe değişir bazı bebekler doyumsuz olur benim kızım 3 aylıkken 120 cc anne sütü 80 cc mama içiyordu şimdi 8 ay 13 günlük 24 saatte 200 cc mama anca içiyor 😂
Meltem_kartal ayse4421 150 e kadar içebilir her bebek farklı olabiliyor int baka bilirsin ayına göre ne kadar verilir diye kendine strese sokma her çocuk farklı kimi az içer kimi çok içer