Ahlasegee Kızlar ne olur yardım edin. Gaz sancısına en iyi ne geliyor henüz 20 günlüğüz. Ağlıyor memede susuyor, uyuyor yatağına yatırıyorum tekrar başlıyor
Aryamlinamom Ahlasegee bebek yağıyla masaj yapabilirsin veya ılık duş aldır beyaz gürültü kolik bebeklere iyi geliyor en son çare ben hep alıp araba da gezdirdim öyle uyuyordu
Poncikkkk Ahlasegee nurse harveys kullandım metsilde iyi geldi eğer emziriyorsan kimyon rezene kaynat iç senden bebeğe geçer kimyon tohum halinde kaynat toz haliyle değil zeytinyağını ılıt çok sıcak olmasın yanmasın bebek içine kimyon at karnına masaj yap
Aryamlinamom Merhaba canım biz ilk başta biogaia gaz damlası denedik ama pek kse yaramadı şimdi nurse gaz damlasini deniyoruz faydasını gördük biraz da olsa rahatlatıyor
DAO Ahlasegee Maflor plus damla günde 3 defa 6şar damla kullanılabiliyor. Ben 2.aydan 4.aya kadar günde 6 damla kullandım ve yeterli oldu hiç 3 defaya çıkmadık maşallahı vardı
mervekb Ahlasegee sap simlexs damla çok işe yaradı bizde, düzenli olarak bacak ve karın masaji yapın günde 4-5 defa ama düzenli olsun. Kimyon çayı yapıp yemeklerin ardına için.
Yusufff-41 Ahlasegee anne sütünde ve mamada laktoz var canım bebeğe kilo aldıran karbonhidrattan biri bebek laktozu parçalayamıyor gaz yapıyor yediklerine dikkat et gaz yapan şeyler tüketme relektaz damla var emzirmeden önce bir damla ver bebeğe gaz falan kalmaz kolik olacak oğlun uykusuz gecelere ağlamalara hazır ol dedi doktorum ne gaz sancımız ne ağlamamız olmadı şükür bu damla sayesinde başka bir şey kullanmana gerek yok ama gaz yapan yiyecekleri tüketmemeye de dikkat et ben protein ağırlıklı beslendim paketli gıda tüketmedim
Sumemre Ahlasegee bizdede böyle bı sıkıntı oldu biogay gaz damlası+ rezene veriyorum bebeğime zeytinyağıyla karnına masaj bide her yediğim yemeğe kimyon serpiyorum şimdilik iyi çok sukur