livanurvealpinannesi61 Poly-ana içinde sodyum benzoat ve şeker pancarı var bestiron myrn nutrigen fermix vitagil newvit temiz içerikli
Poly-ana livanurvealpinannesi61 Yaaa E ne kullancaz doktorlarda onu yazıyor prim üsulu yazıyorlar büyük ihtimalle
Semaaa39 livanurvealpinannesi61 newwit aldım temiz içerikli diye. Ama daha kutusunu açar açmaz le gibi demir kokuyordu. Simsiyahtı rengi. Kullanamayız diye oceana geri döndük😪
Semaaa39 livanurvealpinannesi61 rengi hangi renk acaba. Ozaman onu deniyelim. Duymuştum adını daha öncede. Demir gibi kokmuyosa. Newvıt baya kötü kokuyordu cünkü. Sideferi de çok öneriyorlardı ama bilemedim
livanurvealpinannesi61 Semaaa39 rengini hatırlamıyorum canım 4 yıl önce kullandım ama tadı güzel kızım severek içiyordu
bakkalemzigi Daha bügün eşim aldı ezchaneden iki ay önce 160 Tl ye almıştık şimdi fiyatı 210 Tl olmuş
Mhdbtl--- @“Meryemtkgz”#bestiron şurup oğluma veriyorum tadı pis kusacam diyor acaba damla daha mı iyi
livanurvealpinannesi61 Mhdbtl--- damlasını kullandım ben tadı güzel kötü değil 6 ay ve üzeri ise nutrigen ferromixin çok iyi