Gfufyfyfggfg Linosum22 yok lânet olsun gitmiyor ilaclattik bekledik geldim temizledim yıkadım yine çıktı tekrar sar başa yine ilaç temizlik yine buldum böceği vallahi bıktık ben böyle birşey görmedim duymadım ama inşaallah siz yanılıyorsunuzdur başka birşey olsun sizin ki inşaallah
Urazkooo Tahta kurusu annemlerde çıktı babam eczaneden bir ilaç aldı bütün eve sıktılar üç kere yapıldı bu10 gün eve girmediler üçüncü gün bir tek havalandırıldı ev yarım saat kadar sonra evin her yerini temizlediler ve anca gitti ama herşeyi yıkadılar
Linosum22 Gfufyfyfggfg İnşallah. Umarım siz de kurtulursunuz. K otrin denediniz mi? Ya bizimki başka bir şey de olabilir ne olduğunu anlamadım hala
Urazkooo Gfufyfyfggfg sordum bilmiyorlar eczaneden almışlar ama babam dedi üç ilaç karıştırıp sıktım mahvoldum sıkarken dedi hiç birinin adını bilmiyorlar
Gfufyfyfggfg Linosum22 vallahi ilaçları bilmiyorum eşim ilgileniyor ama pek fayda etmiyor galiba o fıstık ezmeli ilacı ilk kez duydum ama sormadım markete gidip aslında bir baksam belki işe yarar.. Siz neden o pis böcekten şüphelendiniz
Linosum22 Gfufyfyfggfg az önce ilaçlama firması geldi. Bizimki kuş piresiymiş. Camdan rüzgarla girmiş. Çatıda yuvası varmış da. İlaçlattık.