Deletedmom_62 _eay_ bende de 4 görümce 2 elti var gorumcelerle şöyle böyleyiz eltilerle görüşmüyoruz 😄
-Manolya- _eay_ valla benim enerjim hiç tutmadı eltisini itici geliyor nedense ama bayadir küsler heralde. Benim dikkatimi çeken kayınvalidesi çok adaletli çok çok iyi idare ediyor iki tarafıda
Pikapikapikacuuu _eay_ Aa o da olabilir. Ayrılmak derken boşnmak mı? Kocası koluna adını yazdırmıştı bir de. Burcuyu hiç sevemedim nedense. Tuğba daha sıcak geldi bana hep.
elifdeha Burcunun eşi panik atak geçirmişti sanırım ordan olaylar koptu şuan annesinde diye biliyorum belki de ayrılmak istemişlerdir tüm hesaplarını kapattıgına göre Dizi gibi takipteyiz😂
Minisko1 Olayı merak eden sadece ben değilmişim sevindim 😀 boşandılar burcu ve eşi güncel olarak bildiğim bu var . Bence burcu kitle kazanınca rekabete girdiler zaten kız yalnızdı İzmir’de iyice dışlanmış hissetti hırs yaptı
Minisko1 Birde benim dikkatimi bir şey çekti en başlarda araları iyiyken Tuğba kargo açarken kapı açıldı korktu bi baktı burcu geldi kapıyı çalmadan ondan sonra bence gerginlik başladı ayıptı yaptığı burcunun