DenizAlyaa Demirac19 küçük gelinin büyük gelininizle yani eltisiyle bi derdi olabilir mi? Elti çekişmesi olabilir gibi geldi bana görümceye anlatmalar felan
Demirac19 DenizAlyaa evet canım baştan beri çekememezlik var, çok şüphelerim var bu yüzden ikisine de güvenemiyorum.. Çok üzgünüm eşime de anlattım şimdi sakinleştirdi beni
Demirac19 Sunlight kazalar, belalar ve hastalık.. İki gün önce parkta başka bir çocuk kaşla göz arasında kızımın burnunu koparcasına ısırdı 😪
HaLe31 Demirac19 sizin gelin çok fena aklınca ortalığı karıştıracak kanmayın ya böyle şeylere evet nazar olur da büyü ne mezarlığa gidecek de ooo ooo kendince sizi büyük gelininize düşman edecek, bana küçük gelininiz daha şeytani geldi 😅 insanların akıllarına neler geliyor ya tövbe tövbe
Demirac19 HaLe31 zaten aileye geldiğinden beri düşman etti bizi… O gelmeden önce büyük yengemle sorun yoktu ama yinede kafam çok karışık… Öyle şeyler var ki kime inanacağımı şaşırdım Allah’a havale olsun ikisi ne diyim
Oglumm_ Demirac19 sanki kıskançlık var iki elti arasında ve sizi kullanıyor aklı sıra küçük gelininiz, inanın duadan daha önemli hiçbirşey yok, Allaha yönelin duayı eksik etmeyin, Allahın izniyle hbirşeu olmaz inanın bakın 🌸
gecekusu_- Demirac19 hangi hoca nerdeymiş numarasını verme şansınız var mı bende çünkü bir kaç olay yaşıyorum ve muska vs tarzı yapıldığını düşünüyorum
Demirac19 gecekusu_- hoca kim bilmiyorum canım kız kardeşim anlattı bana sende dikkat et hocaya gideceksen bile çok iyi araştır
incismom Kuzeymomss süphanlı derler ona. Biz yeni evlendiğimizde nazardan hocaya gitmiştik. Hoca sen hamile kalınca kendini mutlaka okut yoksa düşük yaparsın demişti. Düşük yapmadım ama kaç kez eşiğinden döndüm. Namaz kıldım sürekli okudum. Hamileyken başıma gelmeyen kalmadı. Hocaya gidip okutacaktım kendimi ama hoca da vefat etmişti. Süphanlı mısın derlerdi bana hep.
elmaliturtam Demirac19 büyüye inanırım ama aynı ailenin iki gelininden biri diğeri için söylüyor ise pek itibar etmem eğer ki bir de çekmemezlik var ise ikisinin arasında
Demirac19 elmaliturtam haklısın olaya objektif bakınca çok saçma duruyor… Ah ah insanlar niye kötü kalpli olur ki 😣
gecekusu_- Demirac19 araştırıyoruz da sağlam bir hocaya bulamadık canım ondan sordum sende dikkat et Rabbim evlatlarını ve sizi korusun 🙏🏻
elmaliturtam Demirac19 işte cahilce ekti atışması aklı sıra sizleri ona düşman edecek takılmayın siz her gün korunma dualarını okuyun iyi niyetli olsa gelip size söylemez sizi üzmemek için
Demirac19 elmaliturtam bana söylemedi kız kardeşime söylemiş ben hamileydim o ara üzülmeyeyim diye dememişler ama artık inanmıyorum