Efba Madamehappyyyyy bugün itibarıyla üç ay olacak, ama hâlâ toparlayamadı vücudum sanırım. Bebeğimin cildi atopik bir cilt, kırmızı sebze ve meyve yemeyi bıraktırdı doktorum; ardından süt ürünlerini de bıraktım. Onun da etkisi ile sanırım toparlanmam zaman alıyor. 🤷🏻♀️🍀
Efba Madamehappyyyyy bana giydirdikleri bayağı uzun ve giydirmesi dahi çok zor olan bir çoraptı, öyle sıkı. Çorabı giydiğim süre zarfı içinde bacaklarım ödem tuttu resmen şişti, ama bir hafta dolup da çorabı çıkardığımda şişlik hemen gitti ve bacaklarım ömrümde ilk kez ince bir görünüme kavuştu. Bu incelmede çorabın ne derece etkisi var, onu bilemiyorum. 🤷🏻♀️😊
nhlhmz11 Madamehappyyyyy ben 26 kilo aldım şuan sadece 6 kilo kaldı o da yakında gider , 4 aylık bebeğim . Çatlaklarım yok denecek kadar azaldı , fiziki görünümüm de eskisinden çok farklı değil kimse o kadar kilo aldığıma inanmıyor, ben ekstra bişe yapmadım sadece emzirdim.
Dilek544 Madamehappyyyyy ikizlarime 67 ile hamile kaldım en son 97 yi gördüm doğuma girerken 100 olmuşumdur heralde sezaryen sonrası 22 kilo gitti inşallah geriside gider daha iki aylığız
dietitianmom Hamilelikte 15 kilo kadar aldım 93le doğuma girdim şu anda 70im, 23 kilo verdim. Ama bu hiç istemli değildi, bebeğim küvözde kaldı 4 gün sonrasında ise stresli dönem emzirme,uykusuzluk, gereksiz insanlar ve stres…
Zuzumam minikkizinminikannesi ben 28 kilo aldım🤣 utanıordum söylemeye ama 31 kilo verince gururla söylüyorum artık🥰
Tosbiktosbikk Madamehappyyyyy 20 kilo aldim cok cok hafif catlaklarim var onlarda belli bile degil genetik yönunden sanslı kesimdeyim🥰 14 ay once dogum yaptim şuan 60 kiloyum 25 kilo gitti hic bisey yapmadim vücutta durmuyo kilo göbegim falan dümdüz ne dogumdan sonra korse taktim ne bisey 🥰 Ama boyle olmasaydida hic birsey yine yapmazdim çünku sabahlari yuzumu yıkadigima sükür ediyorum ahahahhahabhabjabjah
06elfber06 Madamehappyyyyy 82 ile hamile kaldım 102 ile doğuma girdim şuan 87 kiloyum altı ay oldu doğum yapalı canım ne isterse yerim diyet hayatımda hiç olmadı ama deli gibi yürüyüş yaparım hergün en az bir saat yürürüm ama ne yürümek gelene kadar sırılsıklam olurum ve bu sayede kilo almam ve vücudum aşırı sıkıdır