Tanembebek5 Doktora da danışıcam tabi ki ama gidenleri merak ettim😅 burnunuzdan geldi mi yoksa keyif aldınız mı 🥰
Sedaliz Tanembebek5 50 günlükken bir gün kalmalı otele gitmiştik 2,5 saatlik yola, otelde gece uyumamisti saat kaclara kadar , otel yönetimi bizi atacak sonunda demistim😂 sabah kahvaltıda uyumuştu en azından o güzel gecmisti
incir-receli Tanembebek5 benim kızım kolikti, tatili geçtim tuvalete gidemezdim ama duran bi bebekse neden olmasın yine de bebeğin başında duran biri olması lazım eşinizle aynı anda giremezsiniz bide bebek sıcakta huzursuz olur mu bunlar düşünülmeli ☺️
Artemiss_ Tanembebek5 benim oğlum da 6 aylık. Sapanca mı otel mi uzak mı olsa yakın mı diye kara kara düşünüyoruz ne yapcaz bilemedim 🥹🥹
Asl4 Tanembebek5 merhaba benim oğlum 4 aylık iken marmarise gitmiştik ama yanımızda annem de vardı. Gazlı bir bebekti o yüzden zorluydu. Sahilde zaten daha çok kucuk oldukları için tad anlamayabilirsiniz. 6 aydan önce Deniz havuz da önermiyor bebeklere uzmanlar. Yanınızda biri varsa güzel ama yoksa Deniz tatili bence zorlu yorgun geçer daha farklı tatil seçeneklerini düşünebilirsiniz 😊
Tanembebek5 Sedaliz biz de deniz olan yere mi yoksa sapanca gibi bir yere mi gitsek karar veremedik 🤔 aslında gazlı bir bebek sabaha karşı başlıyor huzursuzluğu ama bilemedim
Tanembebek5 incir-receli pek duran bir bebek değil aslında ama deniz olan yerlere gitmek istiyorum bir yandan da korkuyorum küçük mü acaba gitmesek mi bu yaz diye 😥 gecen sene balayımda kaza geçirmiştik tatil yapamadık.. Bu yaz gidelim diyoruz ama bilemedik
Mustafaalpinannesii Merhaba ben 50 günlükken denize 2,5 aylıkken de havuzlu villaya gitmiştim. Hangisi daha rahattı derseniz villa da cok rahat etmiştim. kum rüzgar korunaklı ortam cok zordu denizde.
Tanembebek5 Mustafaalpinannesii biz de sapanca tarafına gidelim diyoruz bakalım inşallah güzel bir yer buluruz 🥰 çok teşekkür ederim 🌺😘💖
piremsesssannesi Tanembebek5 yerini ydaırgamaması Adıma küçük bir beşiği varsa onu yanınızda götürseniz sorun yaşıyacğınızı düşünmüyorum biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz şimdi de kızımla beşiğini yanımızda götürüyoruz uykusu geldiği an beşiğine koyuyoruz uyuyor nerde olursak olalım
Ezzzzi Tanembebek5 bebekken daha kolay aslında , otele gitmiştik , çoğunda uyumuştu falan, şimdi 9 aylık , yolda canım burnumdan geliyor :)
MelisasMom Tanembebek5 valla geçen hafta 45 günlük bebeğimle harika bir tatil geçirdim iyi ki gitmişim hiç zorlanmadık.. denize sokulmuyor zaten doktorumuz 6 aydan önce güneş kremide sürmeyin dedi şezlongta reflü yatağında uyudu kızım
Tanembebek5 MelisasMom ne güzel darısı benim başıma 🤩 ben de korkuyorum ya acaba pişman olur muyum vs diye gazlı bebek birazcık huysuz 😅