Mavismom1 https://ty.gl/ek1warkodl e iyi daha küçükmüş korkmayın çok daha kolay düzelir. Bence siz bu yastığı bi deneyin silad70
Mavismom1 silad70 ayarlanabilirler hangisi oluyor onu bilmiyorum ama bu attığım yastiga bebeği düz yatırıyorsunuz ortası delik olduğu için sonrasında o ne tarafa dönerse dönsün sıkıntı olmuyor. Ben gittiğim yerlere bile çantama atıp götürüyordum hep bununla yatırdım kızımı
eylulbebek22 Cranial tedavi merkezi var instagramdan bulabilirsiniz. Çok kafaya takiyordum bizde de oldu ölçüm yaptılar ucretsiz hangi seviyede oldugunu ogrenmek icin ciddi birsey ise kask oneriyolar siz de bir bakin isterseniz.
silad70 Anneyim-a yok kafasını elimle çevirdiğimde gayet çeviriyor ama sürekli sağ yatma isteği duyuyor
Blessed silad70 sizi üzmek için demiyorum ama benim oğlumun böyle kaldı doktoru bişey olmaz olmaz dedi ben kandım siz yapmayın bir kask merkezine götürün
Sedoss02 silad70 benim ikizlerim 17 aylık olmak üzere yeni yeni düzeldi sayılır hiçbir şey yapmadım kendi kendine düzeldi doktora sormuştum yaşa ve kiloya bağlı olarak ilerde düzelir tam oturur dedi ki öyle de oldu yani sizinki daha çok küçük korkmayın bence