Bebeknaz Merhabalar 3 gün önce betahcg 511 di bugün baktırdım 1177 olmuş doktor belirsiz konuştu istenilen yükseklikte değil diye sizce kaç olmalı ki bu???
incir-receli Bebeknaz 2 günde en az %60 artması lazım bence gayet normal bir de farklı labaratuarlar baktıysa o da fark ediyor
Utkucan Bebeknaz en az yüzde 60 artmış olmalı fazlası bile olmuş o hangi doktorda bırak yani zerre anlamıyor başka sorun gördüyse bilemiyorum tabi de
Ezgikrkl Bebeknaz Benim 1114dü doktor babada neler neler demişti az filan diye başka doktora gittim gayet de güzel demişti 😕
Demoo Bebeknaz kiz allah askina ben 26.07 değerle hamile olduğumu öğrendim 300 500 beta görünce bile seviniyordum neyin kafasını yasiyorlar bunlar anlamadim dr yani
Demoo Bebeknaz keseyi gormeden daha doğrusu bebegin olusumunu hatta kalp atisini gormeden net konusmaz strese girme sen
Ezgikrkl Bebeknaz Bence başka doktora git yanlış söylemiş sana bana bunu söyleyen doktor git tekrar yaptır çok düşük diye bagirmisti 2.3 gün üzülmüştüm iyiki doktorumu değiştirmişim