Başlığa ne yazacağımı toparlayamadım tam. Oğlum 5 yaşında şu an, izlediği çizgi filmler olsun, videolar reklamlar olsun, ne görürse istiyor anne bundan alır mısın diye, o an geçiştiriyorum alırım oğlum diye sonra unutuyor zaten gerçekten istediği bir şey olmuyor özenme gibi durum yaşıyor. Sonra markete gidince sadece 1 tane seçebilirsin 1 tane alcaz diyorum, neden diye sorarsa o kadar paramız var diyorum. Bir zamandır para konusuna çok takıldı, biz zengin miyiz fakir miyiz diyor, başka birilerine de aynı tepkiyi gösteriyor siz zengin misiniz diyor. Başkalarının yanında konuşurken bunu alamayız paramız yok diyor bazen, duyan da zannediyor ki gerçekten alamıyoruz paramız yok. Sonra gidip hediye almış gibi alıyorlar oğluma. Siz zenginsiniz falan diyor onlara. Ben anlatıyorum aslında her şeye sahip olamayacağını anlasın diye yapıyorum diye. Böyle durumlar yaşıyoruz. Bu yaşlarda sizinkiler de parayı keşfetti mi, fakir zengin muhabbeti yapıyor mu? Zaten ekonomi kötü haksız da değil her istediğine gücüm yetmez moralim bozuluyor, nasıl konuşup anlaşmak lazım neler yapıyorsunuz böyle bir şey yaşayınca