Yenihspp gizemgnd Biz 19unda ilişkiye girdik prz yırtıldı 20sinde adet oldum şimdi çok başım dönüyor gebelik var mıdır sizce 10 aylık bebeğim var çok korkuyorum
ggc94 Yenihspp kelin ilacı olsa kendi başına sürer 🥺 inşallah ikimiz de değilizdir rabbim isteyene versin bizim de yavrularımıza sağlıklı hayırlı ömür versin
inciglms Hamile olduğunu sanmıyorum canim bence değilsin bende ella içtim hatta reglime 2 gafta vardı oldum regl zamanında ama içinde kalacaksa test yap bence negatifsin ben de hala destekleyeceğim korunmayı prezervatif tek başına sıkıntı oluyor
Yenihspp inciglms Ya gerçekten öyle güya korunuyoruz ama yok yani hep bir pürüz. Başka postlarda en güzeli sevişmemek yaziyorlardi doğruymuş 😂
ggc94 Yenihspp ya kocam bi de yüzsüz yüzsüz ne var bunda olsun beraber büyürler ben sana destek olmuyor muyum diyor. Daha vücudum toparlanmadı bile
Yenihspp ggc94 İstedikleri kadar yardım etsinler tüm yük annede oluyor gerçekten benim eşimde çok yardımcı ama zorluğu aynı oluyor
Sacmalama_Engiinn ggc94 ben de geçen hafta kullandım eczacı adet gününde geciktirme yapabilir endişelenmeyin demişti