BabyH Kisa biz fermix kullanıyoruz. Doktorumuzun önerisiyle aldık Kabızlık veya ishal durumu yaşamadık 🍀
Pembefill Dry_cn aslında internetten güvenemediğim için eczaneden alıyordum ama gerçekten fırsatçılığa çevirdiler. Sonra kendime kızdım keşke kalsın diyip çıksaydım🥲
Dry_cn Pembefill yok canım gayet sağlam iki dediğim yerde ben çocuğuma ne alsam mutlaka kontrol ederim orginal takıntım var guvenebilirsin arkadaşım kimya mühendisi iyi bir mühendis iyi bir şirkette bu dermo ailem de bir vitamin vardı fiyatı 200 kusur 45 tlye aldım imkansız dedik yani birsey var neyse ürün nosunu okutuyoruz orjinal en son dayanamadı ben bunu götürüp inceleyeceğim arkadaşlarla dedi gerçekten sağlam çıktı
Kisa Pembefill bende öyle internette bu tür ilaçlara güvenemedim için eczaneden alıyorum yinede arada fark olsada tereddütte kaldıgım için yinede eczaneden alırım🙄
Kisa Dry_cn kaç damla veriyorsunuz bebeginiz kaç aylık . Benim bebegim şuan 4 aylık. Bende aldım onu ama henüz kullanmadım içinde uzun pompalı bişi var da onu nasıl kullanıcam kaç damla. Oceanın d vitaminini almıltım içinde fısfısı vardı 1 fıs sıkıyordum ama demir olanının içinde fısfıs yok
Kisa ipek-hbb bende araştırdıgım kadarıyla ocean iyi diyorlar bence kullan baktın bebekte sıkıntı var ozaman degiştirirsin ama bu gayet iyi yani
Kisa ipek-hbb evet ya vegaferon yorumlarına baktım hiç iyi degil bende o yüzden araştırıp ocean aldım
Yenihspp Sidefer hiç tavsiye etmiyorum bende onu kullandım bebeğimin demiri çok düşüktü, 2 ay kullandım iyice düşmüş Ferruma geçtik şimdi
Pembefill Kisa ben de öyle tabi ki bebeğimin güvemliği daha önemli. Fakat eczane satıcı olanlara güvenilebilir mi bilemedim. Arada bu kadar fark olması hem garip hem üzücü malesef
Dry_cn Kisa maşallah kuzuya 🥰 benim 6 aylık 8 buçuk kilo. kilo başına 2 damla vermek gerekiyor yani tabloda öyle ama ben çok buluyorum 12-13 damla veriyorum canım
Kubra_721 Dry_cn bende dermo eczaneden aldım dermo aileme de baktım arada 100 tl fark var neden acaba bu kadar fark var güvenilir mi acaba
Dry_cn Kubra_721 aşırı satış yapıyorlar evet neredeyse çoğu şeyi ordan alıyorum hep kontrol ediyorum gayet memnunum canım
Defne2 Dry_cn eczaneler zammı kafasına göre yapmıyor hanımefendi. Devlet bir zam oranı koyuyor ona göre yapılıyor.
Dry_cn Defne2 harikasın muhteşemsin çok iyisin en iyisi sensin şimdi musaden ile arkadaşlar ile bebeğimizin gelişimi ve ekonomimiz hakkında bir konu konuşuyoruz polemik yasayacak vaktim yok teşekkürler aydınlandım hayırlı geceler
Defne2 Dry_cn üsluba bakın ne kadar çirkin, bana sen diye hitap edemezsiniz bu birincisi, ikincisi de sanmıyorum aydınlanabileceğinizi ama olsun bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Hayırlı geceler:)
Dry_cn Defne2 hıhı evet diyemem hitap edemem tabi evet ben ve uslubum SANA hayırlı geceler diliyoruz ve bu arada madem güya dedin birsey benim yorumumu oku sonra carpolün devletin belirlediği fiyatını araştır öyle gel konuş hem cahil hem okuduğunu değil konuştuğunu bilmeyen insana saygı duyulmadı diye ağlama