Cagbusege DrkAyz geceleri temas kurmayın konuşmayın gece ve gündüzü ayırt etmesi için doktorlarda zaten konuşmamayı öneriyor ben gece hiç konuşmuyorum eğer kaka yapmadıysa sadece çişli bezi varsa altını da değiştirmiyorum çünkü bunlar uykusunu bölüyor ne yazık ki. Benim bebeğimde gülüyor tavana vs bakıp ama hiç tepki vermeden tekrar pış pışlayıp uyutuyorum
DrkAyz Cagbusege evet bez değiştirdiğimde genelde uykusu açılmış oluyor ben pişik olmasın diye değiştiriyordum bundan sonra bende aynı şekilde yapıyım teşekkürler ☺️🌺
Araseymen Cagbusege kesinlikle katiliyorum.bende geceleri bez degisimi yapmiyorum.hatta normalde 3 numara kullaniyoruz ama gece uykusunda 4 takıyorum.sabaga kadar idare ediyor.
SemaOzal Araseymen umarım geçici bir süreçtir..bizde de durumlar aynı 3.5 aylık sürekli ama sürekli kucakta gezmek istiyor kızım 3 buçuk yaşında ona yetisemeyince çok üzülüyorum 😔
Araseymen SemaOzal ah ayni benim bebeklerim 3.5 ay 3.5 yaş oğlum.hatta oğlum bugün seni kiskaniyorum anne benle hiç ilgilenmiyorsun dedi 😭
Ebus2045 Araseymen dis sıkıntısı olabilir canım erken aylarda olabiliyor. Ama oburude küçük ay Allah yardımcın olsun kiyamam
Araseymen Ebus2045 evet ya oğlum Allahtan içine atmiyr bugün seni kiskaniyorum anne benimle hic ilgilenmiyorsun dedi 😭 bugün gercekten ilgilenemedim bir kere bile sarilamadim oğluma kızım uyuyanakadar.
Efba Araseymen benim minik kızım da 3 aylık ve aynı süreçten geçiyoruz. Sadece benim kucağımda uyuyor ve emerken çok ağlıyor meleğim. Sakinleşmesi çok zaman alıyor. Atak dönemi, inşallah sağlıkla, sabır ve sevgi ile geçer bu süreç. 🙏🍀
Simsekaysegul Araseymen 10 gündür delirmek üzereyim 3 ay 14 günlük ne yaptıysam ağlama krizleri bitmiyor ve uyumuyor tükendim resmen
Araseymen Simsekaysegul önceden böyle değildi sanırım sizin bebeginizde.ne olduysa ben bile bebegimi tanıyamıyorum.
Seval-Yagiz DrkAyz bizde üç buçuk aylığız çok ilgi istiyor odadan çıktığım an ağlıyor istiyor ki sürekli onunla konuşalım geceleri ne meme ne mama düzgün içmez atak haftasindalar sanırım