marisback Dlk55blt-rdvn etrafta görüyorum uslu uslu yatıp emiyorlar en fazla elleriyle hareket halindeler bizimki emerken yediğini yakıyor ya
Dlk55blt-rdvn marisback aynen öyle ben daha bebeğimle hiçbir işimi sakince yapamadım banyosunu bile 2 kişi zor yaptırıyoruz millet şaşırıyor hareketliliğini görğnce
Deletedmom_116 Ben bağdaş kurarak emziriyorum, ayaklarını bacaklarıma yaslayıp kendini yukarı hoplatıyor. Sinir oluyorum.😂 Bende diyorum gotun durmuyor bir rahat dur akıllı akıllı em diye.😂😂
marisback Deletedmom_116 hahah yerim ya kurtlu bunlar 🤪😂 durduramıyorum valla artık saldım istediği gibi emsin sağa sola çekiştirilmekten sarktı memelerim 😂😂
Deletedmom_79 marisback aynı yerde emzir hep duvara yaslı bir yer olabilir. Odağını çeviremeyeceği şekilde. Geçici süreç bu onu da bil. Çevirdiğinde kendini izin ver istediğini yapsın bi süre sonra sıkılıp sana bakıcak o zaman teklif et tekrar memeyi. Zorladıkça ya da yapma dedikçe cazibesi artıyor etrafın😐 ben artık debeleninxe salıyorum zaten acıkınca ıah ıah yapacak
Deletedmom_79 marisback al hemen al oyun zannediyor hain köfteler. Oradı beslenme yeri idrak edene kadar meme ypk cıss eaaagh yapıcan
marisback Deletedmom_79 ayyy ciddi mi iyice acıkana kadar beklicem o zaman yarın da ek gıda tadımlara başlatacak doktor acıktı mı anlamam da 😂😂😂
Deletedmom_79 marisback o belli eder seeeen hiiiç kafanı öyle şeylere takma🤣🤣🤣 Çok güzel bir gün yarın🥹 inş yemek için yaşayanlardan olur😋😋
marisback Deletedmom_79 o da doğru gerçi 😂😂 bakalım kahramanımızı neler bekliyüüürrr bütün tabaklar kaşıklar yıkandı hazırlandı hahahha 😂🩷