irem05 eğitim almış biri olarak deneyimimiz yazayim öncelikle sabırlı olmalısın benim kızım uykuya her geçişinde hep kiyameti kopardığı icin ben zaten göze almıştım 11 aylik ise sabah 7 uyandirin daha gec uyanıyorsan eğer sonrasında 3 saatt sonra rutin yaparak uykuya götürün işte. Oyuncakları toplayın bir kitap okuyun vs kendi rutini izi ayarlayın uyku zamanını anlaması için ilk 2 3 gün kucakta mayistirtirin ama uyumasina izin vermeyin mayistiktan sonra yatağına koyun aglayacaktir tabiki 3 dakika boyunca yatakta destek verin sirtini saclarini oksayin simdi uyku vakti falan diyin sakinlesmezse ise 3 dakika sonunda kucaga alin sakinlestirin sakinleştigi an tekrar yataga koyun yine 3 dk yatakta sakinlesme sini sağlayın olmazsa yine kucak bu şekilde 45 dakika devam edin yatak kucak vs olarak 45 dakika da uykuya dalmazsa yatağında odadan çıkın bi 10 saniye kadar sonra girin sanki uyumuş uyanmis gibi günaydın diyip alın ve normal bi sekilde oyun vs oynayın zaten uykusu olacak bi yarim saat 45 dk sonra tekrar rutinlere yine mayistirin 3 dk yatak sakinlesmezse kucak şeklinde devam edin ilk günler saat düzeni olmaz ama 2 3 gune oturacaktir ilk uykuyu sabah uyandıktan 3 saat 2. Uykuyu uyandığı saatten 3 saat. 15 dk sonra yaptırın gece de örnek veriyorum 20.00 gibi uyuduysa gece 11 12 gibi rüya öğünü birde gece 3. 3.5 gibi rüya öğünü yapın ki emmek için uyanmasin. Bu şekilde bir süre düzene girdi benim kızım ama sonra dış atak vs derken bozuldu tabi direniyorlar o dönemler bozulmadan ilerlerseniz ne mutlu bizim ki biraz bozuldu 🤷♀️