Asyaveannesi04 benim de kayinvalide ve ekurisi koyu Akp’li secim oncesi o kadar tartistik ki ama vazgecmediler gitti oy verdiler. Savunmasi da su hayatimizda sol partilere oy vermemisiz yahu diyorum konu sag sol degil begenmezsek onu da degistiririz ama su Tayyip gitsin bastan bir de Kilicdaroglu’nu deneyelim,gorelim ne yapacak yoookk dediler😳 bunun gibisi bir daha gelmez siz cahilsiniz gormuyorsunuz. Biz 70′leri yasadik hic bir sey alamazdik cok kriz vardi falan bakin marketler dolu dolu yaa diyorum tamam dolu ama paran olmadiktan sonra neye yarar diyor olyr mu aradigimizi buluyoruz🤦♀️ Pahalilik olsa bu kadar insan cafelere gidebilir mi? Carsi pazar dolu herkes kapis kapis aliyor😳 Allah basimizdan eksik etmesin😒 Insallah eksik eder basimizdan dedim ama laf anlamayana anlatmak da zor cahil biz olduk onlar akli basinda insanlarmis gormus gecirmisler ondan hep sag partiye oy vermisler sol bir civi bile cakmamis bu memlekete.😤 cok sey diyor da fazla yazip kimsenin sinirlerini bozmayayim dqha fazla😁