Nurcan_8034 Patatesimm ben sabah gittim canım para hesapta gözüküyor dedi ama cuma günü çekebilirsin dediler bana eve geri geldim
birmelekannesiiiiii Patatesimm yarın karta yatacak canım benim yatacağı tarih yazıyor bir bak oraya istersen bugün alamıyoruz maalesef ki
Hkshkshsk Patatesimm az önce oglanı aşıya götürdüm dönüşte parayi çekeyim dedim kurum odemelerinde gozkuyordu gittik bakiye sıfır yazıyordu cekmedim geldim eve anlamadım bişey
kufkedisi Patatesimm bana sosyal yardım parası çıkmadı hiç almadım ama bugün elektrik yardımıyla faturayı ödemeye gittim orda gelenlere ödemeler yarın olcak diyorlardı
12345678fatma birmelekannesiiiiii kızlar bisey sorcam ben adanada oturuyorum ama bursaaya geldim ailemin yanına ziyarete kartım yok burdan pttye gidip kimliğimi versem veririlermi parayı acaba
birmelekannesiiiiii Mirac21mom kuzum ptt kurum ödemelerine girdiğin zaman orada tarih yazıyor. Oradan bakabilirsin
Selinayy0 Mavijeli zengin olmak üstünde ev yada arsa olmak bankada parası olmak mesela benim şuan hiçbir şeyim yok alamıyorum komusumun evi arabası parasi var utanmadan alıyor 😂
Tugce2391 11 de ödemeler açılacak arkadaşlar şuan sadece sisteme yansıtıldı ne PTT den nede hesaptan para çekimi yok