Deletedmom_110 Alparslanmoms_ makarna lütfenden yulaf unu tarhana bebek irmiği aldım e bebekten makarnasını aşırı güzel 5 ay 29 günlük dün az yedi makarnasından🥰 kızım 5 yaşında hala alıyorum 3 al 2 öde oluyor genelde organik soğuk pres arifoglundan dut pekmezi kullanıyorum
Alparslanmoms_ Deletedmom_110 Yeni eve taşındık. Adresimiz tam belli değil internetten birşey alamıyorum. Teşekkür ederim 🙏
kimbuanonim Deletedmom_110 nasıl veriyosunuz makarnayı ya benimki 7 aylık pütürlü yediği zaman bile öğğğ cesaret edemiyorum taneli şeylere
Zeynep5g Tarım kooperatif markette keçi boynuzu özü pekmezi var soğuk sıkım organik üzerinde de yazıyor 5 TL baya yetio gzel
Zeynep5g Alparslanmoms_ yanlış yazmışım 52 TL ama çok güzel baya yetiyor büyük kavanoz kahvaltıda hep 1 tatlı kaşığı katyorm
Deletedmom_110 kimbuanonim o makarnayı ikiye bölüp veriyorum hiçbişi de olmaz Allah’ın izniyle 2. Çocuğum ondan cesaretliyimmm herhal😅
Deletedmom_60 Alparslanmoms_ bende aldım dün Bebek tarhanasi Bebek irmigi Birde tahilli kasik mama Bircok urunu var kullanan cevrem memnun Ben oyle asiri unlu mamalar verip bos kilo yapmak istemiyorum yemekle sebzeyle beslensin
Minigim38 Alparslanmoms_ gören yazar belki kaşık mamalarda sütlü ballı falan yazıyor 6+ diyor. bal süt 1 yaşta veriliyor deneyen var mi acaba çoğu kaşık mamasında var bunlar