Asyaveannesi04 Alparslanmoms_ pirinç unu içi boş hava bir ürün bence boşuna almayın, irmik felan alabilirsiniz onun yerine
Patron1bebeginannesi Alparslanmoms_ bebek irmiği, gerberin atistirmaligi yolda bir yerdeyken oyalıyor organik de, severek de yiyor bebeğim. Sebzeli makarnasini almıştım birde
Deletedmom_110 Alparslanmoms_ makarna lütfenden yulaf unu tarhana bebek irmiği aldım e bebekten makarnasını aşırı güzel 5 ay 29 günlük dün az yedi makarnasından🥰 kızım 5 yaşında hala alıyorum 3 al 2 öde oluyor genelde organik soğuk pres arifoglundan dut pekmezi kullanıyorum
Zeynep5g Valla a101 den arı mama 7 tahıllı pirinç ununu veriyorum bebeğim çok seviyor uyumadan önce en iyisi o
Alparslanmoms_ Deletedmom_110 Yeni eve taşındık. Adresimiz tam belli değil internetten birşey alamıyorum. Teşekkür ederim 🙏
kimbuanonim Deletedmom_110 nasıl veriyosunuz makarnayı ya benimki 7 aylık pütürlü yediği zaman bile öğğğ cesaret edemiyorum taneli şeylere
Zeynep5g Tarım kooperatif markette keçi boynuzu özü pekmezi var soğuk sıkım organik üzerinde de yazıyor 5 TL baya yetio gzel
Zeynep5g Alparslanmoms_ yanlış yazmışım 52 TL ama çok güzel baya yetiyor büyük kavanoz kahvaltıda hep 1 tatlı kaşığı katyorm
Deletedmom_110 kimbuanonim o makarnayı ikiye bölüp veriyorum hiçbişi de olmaz Allah’ın izniyle 2. Çocuğum ondan cesaretliyimmm herhal😅