gulcinogatlar Kolik biberonu bıraktıktan sonra tek sevdiği başlık chicco wellbeing in geniş ağızlı başlığı oldu,şuan asla başka biberon istemiyor😊
Azra41 Hiç bir biberonu ağzına sokmayan kızım chiccoya alıştı şükürler olsun 🤲🥰 olumsuz yani yok yani şükür ..
Miniciginannesi Bende Chicco kullanıyorum, şekil olarak anne göğsüne yakın olması, akış kontrolu vs. çok memnunum, alırken set halinde almıştım bebek büyüdükçe akış hızı artıyor iyikide öyle almışım ☺️
ilzannliy HappyKids Bebeğimde gaz sorunu olduğu için Chicco P5 Antikolik Biberonunu kullanıyorum. 1 haftada etkisini net olarak gözlemledik. Başlığı, valfi, şekli çok güzel bir biberon ve vaat ettiği özellikleri sağlıyor. Benim için tek eksi yönü maalesef plastik (pp) olması, keşke cam olsaydı 🥲
M-mirac64 HappyKids tesadüfen aldım ve şu an 7 Aylık oldu ilk dogdugdan beri sadce bu biberonla içiyor başka birini kullanmio kullandrmiom emzigi de farklı başka biberon istemiyor o yuzden
Mhmysr Dogdugundan beri surekli ve tek kullandigi biberon chicco well being. Diger basliklari sevmiyor suluktaki basligi bile farkli diye istemedi. Ben cok memnunum.
1234__ HappyKids ben aldığıma çok pişmanım çok akıtıyordu dışarı sütün yarısı dışarı kaçıyordu bemde geri avent aldım bir damla akıtmıyor avent
acelyaaaa Avent de kullandım chicco naturel feeling de kullandım chicco meme yapisina benziyor ve yumuşak ama silikon emerken içine göçüyor zaten bi sure sonra oglum birakti. Lansinoh kullaniyoruz 4 aydir akışı en yavas olan lansinoh chicco bi tık daha hizli akitiyordu.
Derin3011 HappyKids oğlumun ilk biberonla chicco almıştım ama gereksiz buyuk ve agzı ovaldü hep akıtıyordu hiç sevmemiştim onun yerine lansınoh aldm onu tuttu