MeetJoeBlack Yasemin9 anladım, diğer aşılarda olmamıştı bizde sadece menenjitten sonra öyle bir şişlik olmuştu, onu demek istedim.
Yasemin9 MeetJoeBlack bu dediğim şişlik değilde böyle içte nohut tanesi gibi eline geliyor ellersen dışarıdan belli değil
MeetJoeBlack Yasemin9 evet aynen öyle, bezelye tanesi gibiydi. 1-1.5 ayda geçmişti. Elimle elleyince kayıyor gibi oluyordu. Dışardan belli değil tabi.
Yasemin9 MeetJoeBlack o kadar sürüyor o zman bizim aşıdan sonra 1 ay geçti normla bir durum yani çok sağolun yaaa bende bir aile hekimini arasam diyorum yarın yinede sormak için 🙏🏻
deniz-aras54 Yasemin9 aynı durum bizde de var ya 6. Ay alışını olduk üstünden bir hafta geçti düzelmesini bekliyorum bende iki bacağında da var 😒
Yasemin9 deniz-aras54 siz erken farketmissiniz ben daha yeni farkettim böyle çok küçük nohuttan bir tık daha küçük bişey bizim de bir bacakta
MeetJoeBlack Yasemin9 siz yine de bir sorun, dediğim gibi normal aylık aşılarında öyle bir durum yaşamadık.
Yasemin9 MeetJoeBlack bizde hiç yaşamadık bu aşıda denk geldi onuda şans eseri farkettim korkuttu beni yaaa
MeetJoeBlack Yasemin9 korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum , genelde aşılardan sonra olabilen bir durummuş . Ama sorun, içiniz rahat etsin .