Gzdzeynep Beetul_ae benim kızım 4 yaşında oyun grubuna gitmiyoruz o yüzden bilemiyorum ama instagramdan sorabilirsiniz hangisine gidecekseniz yanıt veriyorlar
YsmYgt Adal22 bizde laykids e gidiyorduk düzenli ama bıraktık 24 aylık olduk 19 aylıkken baslamistik yaz gelince biraktik
Merve6235 Eylulooo7 merhabalar kızım 28 aylık muzipokidse götürmeyi düşünüyorum siz götürdünüz mü acaba
Eylulooo7 Bornovada kidzone oraya yazıldık kızlar bornovada olan düşünmesin bile hiç. Mükemmel bir yer 💜 gelmek isteyen varsa bornovada cocukları bulusturabılırız
evlat56 Fatos-Azra21 evet istanbulda yaşıyorum izmirin merkeze olan bölgesinde bu hafta geleceğim ordan ev tutmayı düşünüyorum
Anatotales Eylulooo7 muzipo kids her bölgede şubeleri var öneririm bende eski öğretmenleriyim sistemleri çok güzel oğlumun 18 ayında bende direkt başlayacağım
zzeynep3535 Kızlar selam. Benim bebeğim de 18 aylık. Bayraklı da pgems var oraya başladık. Güzel eğlenceli geçiyor. 3 aylık kayıt yapılıyor. E İzmir anneleri olarak buluşturalım bebeleri🥰
yesimalya9321 18.aydan beri lay kids e gidiyoruz bizde şu an 31 aylık ama tek avantajı evime yakın olması yürüme mesafesinde diye tercih ettim evde vakit geçiremiyoruz Bi süre sonra çünkü 😒