iyiliktozuu AngelaMoM bir de postegro uygulaması var oradan bütün profilleri gizli de olsa görebiliyorsunuz paylaştıklarını ama oradan hesabınızdan girmeyin hesabınız çalınabilir bilginiz olsun
AngelaMoM iyiliktozuu birde sanırım çalışmıyordu paralıydı çalıyordu hesapları eskisi gibi değildi felan
CennetKapim AngelaMoM Aynı e-mail hesabıyla açılacak olan bütün hesaplar engellenebiliyor. Instagram böyle bir seçenek sundu.
AngelaMoM iyiliktozuu canım öyle yaptım hikayesine bakmam için insatagrama gir diyor yine girince çıkmıyor 😮💨
CizerBirAnne AngelaMoM kendi orijinal hesabına bağlı olmadan, yeni bir maille açacaksın, o zaman görünür. Kendi hesabına bağlı açarsan o da engellenmiş oluyor otomatik olarak.
AngelaMoM CizerBirAnne ama telefon numarası istihor kod istiyor gelmiyor öyle olunca deniycem bakalım yinede
CizerBirAnne AngelaMoM yeni hesap ekle kısmından açılıyor yine, basamakların hepsi aklımda değil şu an. Bende iş hesapları dahil bir çok hesap var, açılıyor yani bağımsız olarak.
AngelaMoM CizerBirAnne denedim ama açılmıyor ki açtım bir tane çıkmadı tekrar denedim numaram aynı hesap açtım giriyorum kayıt yapamadık diyor sürekli net var az önce açılanda eksik yapmıştım onu açtı düzeltip açtım kayıt yapamadık diyor neden acaba