Balliiii AngelaMoM kullanıcı adını gizli değilse söylesen bakıp söylesek sana , bilemedim alternatif olarak sundum cjfjfjj
iyiliktozuu AngelaMoM Google üzerinden tekrardan ınstagram’a girerseniz oradan görebilirsiniz hesaba giriş yapmadan yani sadece kullanıcı adını Google’a yazın Instagram diye
AngelaMoM queen_bee hayır faketende olmuyor fake hesabım kendi orjinal hesabım hatta elimin şifresini biliyorum ordan bile çıkmıyor kişi arkadaşıma attım bende gözüküyor dedi
CennetKapim AngelaMoM Aynı e-mail hesabıyla açılacak olan bütün hesaplar engellenebiliyor. Instagram böyle bir seçenek sundu.
CizerBirAnne AngelaMoM kendi orijinal hesabına bağlı olmadan, yeni bir maille açacaksın, o zaman görünür. Kendi hesabına bağlı açarsan o da engellenmiş oluyor otomatik olarak.
AngelaMoM NariNariKiminYari biliyorum evet faketen baktım çıkmadı eşimin hesabından bile şifresini biliyorum çıkmadı ama arkadaşımda gözüküyor aşırı sinir oldum
AngelaMoM iyiliktozuu canım öyle yaptım hikayesine bakmam için insatagrama gir diyor yine girince çıkmıyor 😮💨