Elena3838 Kizlar 3 gundur oglum emmek istemiyor agliyor neden bilmiyorum mama+emerek besleniyordu tam da mamayi tamamen kesip sadece emzirerek beslemeye hazirlaniyordum meme reddi basladi biraz bekleyip yine teklif ediyorum bir iki cekiyor agzinda sut istemiyor agliyor cok uzuluyorum onerilerinize ihtiyacim var
nana91 Elena3838 beraber duş almayı deneyin. Anne karnını hatırlıyorlarmış suyun altında. Kafasina su gelmese de olur. Dusta teklif edin kabul edecektir 😊
Babybaby45 Elena3838 ilk bebeğimde bnu yaşamaştm cok zorladı bni acayp mücadele verdm mama vermemk için ama bu seferde kilosu az gtmşti şuan kzm oldı 2 aylığz ve akşamları memeyi ağlayark zorla almaya bşaladı bnmde en büyük korkm buydu başma geldi yne sanrm napaym bilemedm en son açlktn ağlıyordu bnde memeyi sağdm ve biraz biberonla içirdm sakinlşeti neyseki yarım saat sonra fln biraz sersemleşince tuttu memeyi gündüz yapmıyorda bu ara akşamları böyleyiz😞
GoNcaN Elena3838 kaç aylık ki bebeğiniz biz 3-3,5aylıkken yaşadık uyurken ve uyanmaya yakın veriyordum uyku sersemi alıyordu duşuda denedim fayda etmişti bizde 🤗 biberenla kolayına gidiyordur o yüzden red yaşamış olmanız muhtemel inşşaallah kısa sürede atlatırsınız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Sabredin çok zorlamayında iyice soğumasın memeden
Babybaby45 GoNcaN duşu hangi sıklıkta yaptnz acaba onu sıklılla duydum bu ara ten teması yapın diyorlr
Alparslanelif Elena3838 bende kullanmıyordum kıpkırmı olmuş bebeklerde olurmus pamukçuktan sonra isterseniz bi deneyin kaşıkla falan damağına deyince acıyor mu mama kaşığı ile biz öyle fark ettik verdiği ilaçla şükür atlattık nerdeyse memeyi bırakıyordu
Alparslanelif Elena3838 3 aylıkken başladı kendini geri itme ağlama uyku esnasında veriyordum bi sure sonra onu da istemedi çok zor zamandı ama şükür geçti 6 aylığız ilk defa mememi görünce seviniyor emmek istiyor mene reddi deyip geçmeyin bi kontrol edin ben çok cektim beredeyse bırakıyordum emzirmeyi
Busrahumeyra Bende birkaç gündür aynı sorunu yaşıyorum , 3,5 ayligiz gündüzleri hiç sorun yok ama akşamları başlıyor uyuyana kadar böyle devam ediyor , özellikle sağ göğsümde çok agliyor.
Elena3838 Busrahumeyra sut mu az geliyor ki diye dusunuyorum ya da yediklerimden tadi mi degisiyor sutun bilemiyorum ki 🤔
Busrahumeyra Elena3838 valla bende napicagimi şaşırdım , inşallah çabuk atlatırız bu dönemi , böyle olunca insan çok üzülüyor 😔