Mom0008 sevgih ben gidiyorum Dilek hanım vardı gitmişti geri gelmiş çok sevindim onun gibi bulamadım başka doktor yakında bizde gidicez hem görmeye hem kontrol olsun diye 😄
Birazkahvee sevgih medicalpark degılde pendik medipol üniverste hastnesinde prof. Mesut bey var cok memnunum . Aşırı ama aşırı. İyi bir doktor gitseniz bana hak verirsiniz. Sevgiler🌸
sevgih Mom0008 teşekkür ederim daha önce hiç medical parka götürmedim o yüzden öneri istedim 😊 iyi bir doktora denk gelemedik henüz 😔
Mom0008 sevgih bende Okan’a gittim oradaki doktorları hiç sevemedim medical parkta kendi doktorumuz Dilek hanımdı bebekliğinden ber giderdik sonra ayrıldı kendine yer açtı şimdi geri dönmüş o yokken başka orda başka doktorada götürdüm çok memnun kalmadım
Guunner Özlem Kugu. Biz 2 aylikken tanistik cok sevdik. Telefonla iletisime gecebilmek en iyisi. Bazi doktorlar vermiyor cunki numarasini
sumhanim Birazkahvee merhaba mesut beye takibe devam ediyor musunuz? Çocuk doktoru arayaşındayım, mesut neyi önerir misiniz?
Birazkahvee sumhanim merhaba evet profosör olduğu için normal doktorlarından bir tık fazla muyanesi 1.150
sumhanim Birazkahvee son olarak telefon numarasını paylaşıyor mu? :) çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Birazkahvee sumhanim rica ederim aynen gıttıgınız gıbı soylıor burdan bana ulaşabılır mesaj atabılırsınız kafanız bırseye takıldıgındada vsvs dıyor😃
Birazkahvee sumhanim farkettim bırcok insta da fenomende bu doktora gidiyo🤣🤣 yada bırkaç normal ünlü falan ınstada ismini yazın çıkar instası prof.dr.mesutokur