Nehirimasli İki kızım var Rabbım saglik uzun ömür versin.3.cu asla kayinvalidem diyor 3.cu yap belli oğlan olur diyo dedim oğlan isteyen kim ki..Allah hayırlı evlat versin bu devirde çok zor 3
Yagmur_02 Nehirimasli benimde iki kziim Allah bilir her şey nasip iyiki varlar bnde serkulajli gebe oldgmdan erken doğum riskim oldugmdan ilerki yaşlarda sağlık sirun bakma sorun gib sorunlardan cekindgmdwn birde kalabalık aile sevdgmizde nasip işte istiyoruz sadece tecrübeli annelerde fikir almak istedim bakalım nasip ne olursa
TwinsmomDA Yagmur_02 ikizlerin üstüne geldi bi süt oğlan 😍😂 3 buçuk yaş var aralarında baya zorlu şu an bebekte 40 günlük
Yagmur_02 Deletedmom_60 rabbim gönlümde ne geçiyorsa o olsun sağlık versin çocuklarına sağlık versin benimde zor gecoyor srkulajli gebeyim erken doğum riskim var işte ilerde benimde çocuk zor olur yaşım ilerler sağlık sournum koekusyla erken genç yaşta istiyroum nasip işte ne olacağı belli olmuyor istiyoruz sadece tecrübe lli annelere fikir almak istedim ❤️
Birkullanici Yagmur_02 4 sene sonra düşünebilirim belki ama ozamanda rahatımdan ödün veremeyeceğim için istemem ama 4 seneden önce kaza olmazsa mümkündeğil 😁
Jfkskskdn 7 yaş ,2 buçuk yaş,25 haftalık hamileyim 26 yaşındayım. 3. Çocuk isterdim hep ama bir 3,4 sene sonra düşünüyordum sürpriz oldu bize hayırlısı böyleymiş
Deletedmom_60 Kocamdaaakocammm sana sordukmu git kendi fikrini yaz otur assaya benm fikrimde bu herseye laf sokmak icin yazmayin havaniz ne yani
Bebitom_3 Yasemin38 benimle aynısın 18 yaşında oğlum 12 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var Ben tek çocuk düşünenlerdendim😅
Profanne Yagmur_02 3 mü😳 Allahım isteyen herkese nasip etsin benden uzak eylesin cok zor pespese 2 oglum oldu suan büyük 3 bucuk kücük 2 yasında allahın gücüne gitmesin tabi ki cok seviyorum cok güzel bakıp ilgileniyorum ama 25 yasında 25 sene yaslandım sanki akıllı uslu da olsa her cocuk ayrı bir sorumluluk demek o yüzden ben töbe ettim tedbirimi aldım dua ediyorum ki rabbim neyi uygun görürse odur ama kalbimi biliyo ya ben 3.bir cocugu kaldıramam
TugceYildiz1 1 numara 5 yaşında 2 numara 3e girecek 3 numara 18 günlük 😂 Buralar çok güzel kızlar gelsenize 😜
kizinaasikbiranne TugceYildiz1 kız birşey sorucam kafayı yemiyor musun çoook küçükler 😭😭😭😭 ben bitanesine zor dayanıyorum 🤦🏻♀️
tubasd TugceYildiz1 sıfır destekle bakiyorsan zordur ama bence yaş aralıkları çok güzel cinsiyetleri nedir peki