Yagmur_02 herkesin kendi bakım gücüne kalmis bişey tabiki yapabilirsin benm kendi ailem yok yardim edenim bakanim yok tek büyüttüm ve cok coook cok zorlandim oyuzden kendimce 2 den sonra istemem 2 bile cok zor ama cok istedik 7 yasinda oglum 4 aylik kizim var iyiki varlar kizima cok zor hamile kaldim kistlerim vardi yumurtaligim calismiyodu mucize givi biseydi gelişi hamileligim cok kotuydu 9 ay tuvalete gittim sadece serumlar ignelee ilaclar 55 kg hamile kaldim 90 la sezeryana girdim balon gibiydim ilaclae yuzunden erken sogum riskim vardi plasentasi dogum kanalindaydi normal dogum olup plasenta gelse bebek icerde olebilirdi 10 gun yattim hastanede ölüyo bebegin dediler sacim kazindi kafamdan serum takildi kollarim ayaklarim serum takmaktan tikandi damarlarim sezeryanda yumurtalarim kistler temizlenirken patladi ve alindi 1 hafta yuruyemedim yattigim yerde bezlendim tuvalet dahi kalkamadim sag tarafima gogus kafesime gaz sıkıştı sag tarafim felc kaldi karnim delinip hava cikarildi duzeldim daha cocuk sahibi olamam zaten rabbim benm nasibimdekileri de el acip dua edene nasip etsin ben ecel terleri döktüm yavruma kavusana kadar. Oyuzden 3 4 5 bana imkansizdi yani