tatlismelegim Alparslanim1 aptamil mama kullanıyorum gümde bir kez sadece yatarken onunda 50 cc falan içiyor hiç kusma problemi yaşamadık
Alparslanim1 Ceylnacakir şuan bu dediğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sma comfortta zor bulunuyor ama bi şekilde bulunuyor . Umarım sma dandır değiştiricem ya mamayı hele sizin şu yorumdan sonra kesin mamadan
Alparslanim1 Secil_Alp yaaa gerçekten mi öyle mi dersiniz tek temennim o artık her kuytusunda çok üzülüyorum ya
Alparslanim1 Bdurmus92 hâla reflü yatağında yatıyor çocuğum doktor aldım artık dedi sığmıyordur zaten dedi reflü yatağının kollarını çıkardım öyle yatırıylrum korkuyorum bişey olacak diye birde AR yi deneyeyim o zaman .Teşekkür ederim🙏
Bdurmus92 Alparslanim1 dene canm farkı yoğun olması zaten dene snra yine burdan yaz olurmu öerak ederm🥰
Alparslanim1 Babyboysmama ayyy inşallah öyle olur canım ya değiştireceğim direk mamayı sma dan diyor herkes yazık yavruma ya
Alparslanim1 cananata01 size de sma yaramış demek ki sanırım deneme yanılma yoluyla bulacağım doğru mamayı. Çok teşekkür ederim 🙏
cananata01 Alparslanim1 bebelacın bi tozu varmış adını hatırlamıyorum her mama yaptığınızda bi kaşık ondan koyuyorsunuz içine kusan bebekler içinmiş kıvamını yoğunlaştırıyormuş onu bi araştırın
nurefsanakbulut Alparslanim1 en az 15 dk yatırma kesinlikle . Ve örnek veriyorum 100 cc içmesi gerekiyor bir öğün sen 15 15 böl canım düzelir
Alparslanim1 nurefsanakbulut o mamayı deniycem canım. Bide bölerek deneyeyim belki çok geliyordur midesine doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Busra2299 Alparslanim1 benim bebeğim 5,5 aylık son zamanlarda sütüm yetmediği için ek gıdaya başladım öğlen sebzeli çorba yapıyorum akşamda bi ölçek mama veriyorum doğru mı yapıyorum bilmiyorum
Alparslanim1 Busra2299 bi ölçwk mama yetmez canım zaten ona 1 ölçek 30 cc 40 günlükken içiyordu benim oğlum vermesen bile olur onu ama doğru yönlendirmeyi doktorun yapar ek gıda konusunda
cananata01 Busra2299 1 ölçek mama ne ki 😢 eğer soymadığını düşünüyorsanız 6 ölçek verin yiyebilir bi öğün 6 ölçek