Herkese merhabalar lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.
13 günlük anneyim meme ucum küçük olduğu için bebeğim memeyi kavrayamadı. Ne yaptıysam doyuramadım 4. Günde sarılık oldu hastaneye yattı. Hemşireler bana silikon uç kullan bir süre ve sağıp ver dediler. Sonra emzirme danışmanı buldum. Aynı gün geri bıraktım kullandırmadı silikon ucu. İlk günden beri sütümü sağıyorum başta kaşık, kaşık biberon, enjektör derken en son biberona başladık. Çünkü diğerleriyle beslemem bir saat sürüyordu. Ben bir öğünü yedirene kadar tekrar öğün saati geliyordu ve kucağımdayken sağım yapmam zor oluyordu. Bugün 13. Gün ve 13 gündür uykusuz ve mutsuzum. Bebeğim kesinlikle tutamıyor memeyi ve tutmadıkça ağlıyor. Emzirme danışma ısrarla süt sağıp doyurup ve meme denemesi yapmamı istiyor. Her şeyi denedim ama tükendim bebeğim sanki beni istemiyor gibi artık çünkü sürekli onun üzerinde bir baskı kuruyorum emmesi için. Bugün pes ettim sağdığım sütü biberonla 60 cc olarak biberonla içirip meme istediğinde mememi verip alamazsa silikonla vermeye karar verdim. Hayatımızın en özel anlarını bu şekilde geçirmek istemiyorum. Bebeğimi doyuruyorum ona şefkat ve ilgi gösteriyorum onunla mutluyum önemli olan bu değil mi? Belki ilerde kendi isteği ile bırakır umudum var. Sizin fikriniz neler kullananlar ya da kullanmama direnenler ne düşünüyor?