Birkullanici Aslemrege sürekli birileriyle yaşamakta zor allah yardımcın olsun ama en azından yardım ediyorlar iki üç yaşına rahatlarsın😊
Aslemrege Aaayysseee Genelde aynı yapmaya çalısıyıruz ama gunduz uykularında bazen degısıyor tabi uyumayan oluyor 1 yaşını gectık 😊
Aaayysseee Aslemrege aaayy masaAllah Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat eylesin hepsini 💕 son bı soru 😂 birbirine benziyorlar mi farklılar mi
birtekizbirikiz Aslemrege 6 aylık ikizlerim 15 aylık oğlum var üçüz gibi mi bilmem ama canım çıkıyor rahatça tuvaletimi yapmam bile lüks benim için 😂
ikikereannee Aslemrege biri 10 biri 2 yaşında çocuklarımın her Allah’ın günü kaos. Allah sana kolaylık versin canım baş etmek çok zor ya. Canları sağolsun hepsinin inşaallah geçecek bu günlerde
Aslemrege ikikereannee insallah canım saglıkları yerinde olsun onemlı o bız cok yorulduk ama gecıcek dedıgın gıbı inşallah
Bugleminannesi28 Aslemrege valla helal olsun ben bir bebeyle kafayı yemeye rakam kalmış korunmama rağmen 2.si olur diye ödüm kopuyor😂
Kuzeymomss Aslemrege Allah yardımcınız olsun gerçekten, bir tane oğlum var bir yere çıkarken mahvoluyorum sizi düşünemiyorum bile