Aslemrege Üçüz bebeklerı olanlar gününüz nasıl gecıyor zorlanıyomusunuz fenalarmı ben mesela asla bı yere rahatla hazırlanıp gidemiyoruz sanırım bunalımdayım🤦♀️😀
prensesikizler Aslemrege valla ben iki taneyle bunalımdayım artı bi tane daha olsa düşünemezdim. Allah kolaylık versin
Aslemrege CmreKSidar ay bana suan 1 tane cok kolay geliyor tabi 3 ten sonra boyle dusunuyırum sadcee 1 tane olsaydı bende zorlanırdım belkı de 😀
CmreKSidar Aslemrege kesinlikle tabi ki zor ama 3 taneyle kıyaslanamaz. Şu avantajı var ilerde çok güzel oyunlar kurup oynarlar kuzenimin 3 kızı var oyun oynamalarına hastayım ☺️
Aaayysseee Aslemrege Ay büyüyünce çok güzel olur ama sıkıntı büyütmekte tabii 😂 Rabbim yardımcıniz olsun ya 🥲 kız mı erkekler mi,ilk duyduğunuzda ne hissettiniz hep merak etmisimdir xhdjdjdjd
Aslemrege Birkullanici annane vw babanne gelıyor sureklı ayrı ayrı ama bu sekılde de zor oluyor bazen yetemıyoruz ee bazende tek olmakta ıstıyosun cıkmazdayız🤦♀️😀 ama Allah razı olsun olmasalar zordu ısımız cooook
Sahingiller Aslemrege canısı benimdd ikizlerim var az çok anlayabiliyorum seni. Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🥰❤️
Birkullanici Aslemrege sürekli birileriyle yaşamakta zor allah yardımcın olsun ama en azından yardım ediyorlar iki üç yaşına rahatlarsın😊