Aybars-mom160821 Kendimi çok yaşlanmış hissediyorum nedense bu yaş çok mu büyük bu ara öyle bı strese girdim kafayı yedim sanirsam
muhendisanneeee Aybars-mom160821 Bence hayal ettiğiniz şeyleri henüz yapacak fırsatı bulamadınız belki daha hevesleriniz var ve zaman geçtikçe bunları yapamadan yaşlanacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer hayata daha sıkı tutunup her günün ne kadar kıymetli olduğunu anlarsanız yaş o kadar da önemli olmuyor aslında.
beybiliko Aybars-mom160821 merhabalar 32 den selam vereyim size, ben de hala küçük hissediyorum kendimi, eskiden 30 yaşlardaki kocaman derdim şimdi olunca o kadar da büyük değilmiş ki diyorum, dönemsel bir durumdur sizinki de, 28 çok genç bir yaş
Aomom Aybars-mom160821 ya büyük değil ki olsa ne olacak 😅 giderek gençleşmeyeceğimize göre her yaşın tadını çıkaralım
nhlhmz11 Dondurmalikahve kesinlikle öyle , hatta bazen öyle bir dusunuyorum ki eşim senin bebeğin var 29 yaşındasın artık diyor , banane ben öyle hissediyorum diyorum 🤣
benkosarim Aybars-mom160821 27 den selamlar 30 temmuz doğum günüm bende düşünüyorum yaşlanıyoruz galiba ama bizleri bir kaç yıldır ekonomik zorluklar istediklerimizi yapamamak yordu diye düşünüyorum
Pol34 Aybars-mom160821 kız ne yaşlısı 40 yaş falan genç sayılır daha 50ler artık orta yaş 70den sonrası bence yaşlılık. 30 yaş sendromu oluyor bi insanda ama Burhan Altıntop gibi aman pırt diyorum ben.
3yasakadarsifirekran Aybars-mom160821 1 temmuzda 33 e girdim 28de olsam keşke.. 28 yaşında evlendim zaman su gibi ..
HicisleriBakani Aybars-mom160821 bir ablan olarak seni doverim bi daha oyle hissetmezsin 😜😜 saka bir yana zaman hizli geciyor kendine de vakit ayirmaya calis birkac sene sonra en azindan boyle dusunmezsin bakimlarini yaparsan ☺️
CatBoy Aybars-mom160821 1 ağustosta 30 olacağım ama ruhen hala 18 falanım aynı enerji, aynı coşku bitmiyor bende yaş alsam da büyümüyor gibi hissediyorum 😀 Ortaokulda 24 yaşında bir öğretmenim vardı çok severdim ne kadar büyük gelirdi o zaman gözüme şuan 40lı yaşların bile genç olduğunu düşünüyorum 😇
Aybars-mom160821 CatBoy büyümüyor olmak güzel ama fiziken değişiklik ben ondan bahsediyorum bana bakincaa aaaa sen 20yasinda mısın demeleri lwzm 😁😁 küçük duruyorsun hiç goetermiyorsun gibi