ikos58 Baharim 4 ay oldu benımde olmadım. Sezeryan dogum yaptım kanamam da olmadı sadece 2-3 gun az az leke geldı kesıldı o kadar
Ekinci Baharim ay bende 6 aylık oldu kızım bende olmadım bende emziriyorum kızımı arada kendimi kötü hissediyorum ya o yüzden bi adet oldaydık da kurtulsam
Baharim Kızlar kendınızı nasıl hıssedıorsunuz şişkinlik rahatsız edıcı hıssedıorum artık ya . Duyduguma gore düzenli emzirenlerde boyle oluyormus dogru mu ki Nsrn @Kuzeynep @NeslihanAyanolu Elifnaz Zeynos @AyeBalc
Zeynos Kızlar benim de hemen adet oldum ama bu ay olmadım t gün geçti korkuyorum niye olmadı diye normal mi acaba
Asellina2018 Zeynos canim benimde ole simdiye kadar 4 aydir duzenli olurdum simdi 6 gun gecti daha olmadim inanki bende korkuyorum
Zeynos Baharim şişlik var sürekli olacak gibi ağrı var hep bir tedirginlik oĺsam da kurtulsam diye düşünüyor insan
Zeynepeymen Baharim evet cnm düzgün kaliteli emziren anneler gec oluyor die biliyorum. Hatta adet olduktan snra sutun kalıteside düsüormuş.
teachersrn Baharim prolaktin süt hormonu östrojeni bastırıyor ve yumurta atmamızı engelliyor emzirmekle alakalı yani
ikos58 Baharim bılemıyorum canım ama cok rahatsızım. Kılo veremıyorum, vucudum cok sıs, basım donuyor huzursuzum yanı
Sonsuzluk052018 Baharim ben ilk 2 ay oldum son 4 aydir olmuyorum hamilemiyim diye kanimida aldirdim ama degilimde neden boyle oldu bilememdm doktorumada sordm sutun koruyor diyor bilmiyorm