Sarekusveannesi 30 gün önce sezaryen ile doğum yaptım, dikiş yerinin hemen üst tarafı şiş şekilde duruyor bu normal mi acaba? (Dikiş atılan yer değil yanlış anlaşılmasın, dikiş yerinin 1-2 cm kadar üst kısmı)
OzlemAlisa Sarekusveannesi 4 ay olck nerdeyse hala sis 🤷♀️ bole oturunca mide+sezeryandan kalma ayva gobegi + dikis üstü sisligi diye uc katman oluyor😂🤷♀️
26082014 Sarekusveannesi 6 ay 2 gün önce sezeryan oldum bende hiç öle bir şeyim olmadı benim belki 3 cü gün kontrole gittiğimde bana korse takabilrsin demişti ve taktım ondan öle bişe de olmamıştr die düşünüyorm
Misskokulum Sarekusveannesi bende 32 gün önce oldum benim de 1cm üstü şiş ve dikiş yeri sert senin de sertlik var mı
ebruahmet Sarekusveannesi benim 2. Sezeryanım. Sezeryan sonrası üst kısmının şişmesi normal özellikle beyaz tenlilerde daha bariz bir şişlik oluyor zamanla iner merak etmeyin.
Sarekusveannesi 26082014 benim doktorum korse kullanacak kadar karnın kalmamış, 6 haftaya daha da toparlar dedi ama ben bu hafta kullanmayı düşünüyorum artık.
Selverclk Akıntı felan varmı canım bende olmuştu kızardı şişlik vardı hafif bende fuggy krem.kullandim kizarikliga iyi geliyor eğer enfeksiyon var diye düşünüyorsan furacin kullan sezeryan sonrası iyi geliyor
Sarekusveannesi Misskokulum sanırım o hissizlik 1 yıla yakın devam ediyormuş, doktorum ameliyat sırasında bazı sinir dokuları da kesildiği için öyle olması normal demişti.
LINDAMAY Sarekusveannesi kaç kat kesiyorlar dışı iyileşse de içi hala yara oluyor ve iyileştikçe şişlik iniyor. Şuan 3 aylık oldum baya bi azaldı ama henüz tam geçmedi. Doktor 6 aya eski haline döner dedi.