sinemaky_ldz8 biryavuzkusu benim saçlarımda belime kadar ben de kestiricem 40 im çıkınca. Omuzdan kestirmek istiyordum ama bağlanmıyor mu omuzdan kestirince .
biryavuzkusu nhlhmz11 Böyle dalgalı fena değil ama adam yamukmu kesmiş nedir normal kuruttum kurutmayla o zaman gerçekten moralim bozuldu tek tarafı sanki çok yoğun katlı olmuş ne bilim değişik 😂 neyse az uzasın yine kestiririm ahaha🤣
Babybloom biryavuzkusu bir ay oldu kestireli, uzun saça şekil vermekle uğtaşamıyordum. Kestirdim, yıka köpükle kendi halinde kurumaya bırak şeklinde düzenim. Her gün spor yaptığım için her gün yıkıyorum ve yine de yormuyor
Tansukiz biryavuzkusu 30 senedir belimin altında uzun saç kullanan birisi olarak söylüyorum kısa saç canmış ya. Bebeğim olduktan sonra dökülmelerden dolayı bir de saçlarım çok yağlı olduğu için ilk defa omuzlarımda kestirdim yok böyle rahatlık gerçekten hem çok yakıştı hem genç gösterdi hem yıkaması 10 dk duş alamadığım günlerde yıkayıveriyorum tertemiz 👍🏻
Kbrbisi28 biryavuzkusu kotu gozukmuyor bence gayet guzel duruyor ben bi tarafi 2 numara turas ettirip diger tarafi uzun kullanmistim o yuzden bana garip gelmiyo 🤭
Kbrbisi28 biryavuzkusu gonlunu ferah tut ben daha kisasini kullandim asker saci gibi acikcasi tum kisa modelleri denedim 🤭 simdide ira uzatmakta 🤭
biryavuzkusu Kbrbisi28 ya vallahi ay parçası suratım ortaya çıkacak diye daha kısa kestirmiyorum nazar falan değer bebeksi yüzüme ahahah🤣
Kbrbisi28 biryavuzkusu daha kisa gitmez yuzune bence bu ideal ara sira saclarina hint yagi ile masaj yap bebek saclarinda guclensin hazir kisayken
Kbrbisi28 biryavuzkusu sendeki kaslardan isterdim masallaah nazar degmesin en ozendigim sey kara kasli olmak 😁 kaslarimi hic aldirmiyorum kendinden şekilli ama hep ozenirim kalin kaslilari filan 😁😁 kuafor arkadasima gittigmde ya bana gelme uzuluyorum bi geliyosun gittinmi 1 2 yilda anca geliyorsun diyor 😁😁
biryavuzkusu Kbrbisi28 hiç güzel bişey değil ya siyah siyah noktalar oluyor hep kıl kökleri uzarken ne alabiliyorsun ne bırakabiliyosun öyle saçma sapan bişey 😂
Kbrbisi28 biryavuzkusu ikizimin oyoe kara kaslari var oda 2 haftada bi ugrardi kuafore merakima lise zamani bende gittim kaslarim yok olu resmen adilenasite dondum 😁😁ben sadece rastık cekip kara kasli numarasi yapiyorum 😁😁
HurremSultannn biryavuzkusu saçlarım kızıma hamileyken kalcamin altına kadardı. Sonra yavaş yavaş kestim şimdi oğlumu doğurdum saçlarım omzumda. Kafam rahatladi😅😅 kısa saç tam çocuklu kadın işi zhbxx ama daha kestirmem çocuklar buyunene kafar uzar🤤