nhlhmz11 biryavuzkusu valla benim saçlarım neredeyse belimdeydi ve kızıldı, hamileliğimde üç kere kestirdim çok kısa , şimdi yine kestirdim kısacık 😇
terazikadini a-bukemm ara da bir belime kadar uzatıp hoop kulak hizası kestiririm kuaförler bile şaşırır tek seferde o kadar kısaya 😂😂
Yazarr biryavuzkusu benim saçlarımda uzundu artık baş etmekle sıkıldım arkalar kısa öne doğru uzun kestirdim baglnamiyor bile o kadar kısa çok rahat çok daha genç gosteriyor valla 😅
biryavuzkusu Meloyloy yok ya benim saç tellerim gerçekten kalın şekil almıyor. Banyo yapmaya vakit bulamıyorum ki çocuklardan 🤣
_Asilin_Annesi_ biryavuzkusu kıvırcık ince telli saç yapım var 1.5 sene kadar kısa kullandım yıka hafif köpükle çık aslında çok rahatlık ama bir yandan uzun saçta özledim araftayim😅 şuan omuzdan az aşağı bir süredir kestirmedim
sinemaky_ldz8 biryavuzkusu benim saçlarımda belime kadar ben de kestiricem 40 im çıkınca. Omuzdan kestirmek istiyordum ama bağlanmıyor mu omuzdan kestirince .
biryavuzkusu nhlhmz11 Böyle dalgalı fena değil ama adam yamukmu kesmiş nedir normal kuruttum kurutmayla o zaman gerçekten moralim bozuldu tek tarafı sanki çok yoğun katlı olmuş ne bilim değişik 😂 neyse az uzasın yine kestiririm ahaha🤣
Babybloom biryavuzkusu bir ay oldu kestireli, uzun saça şekil vermekle uğtaşamıyordum. Kestirdim, yıka köpükle kendi halinde kurumaya bırak şeklinde düzenim. Her gün spor yaptığım için her gün yıkıyorum ve yine de yormuyor
Tansukiz biryavuzkusu 30 senedir belimin altında uzun saç kullanan birisi olarak söylüyorum kısa saç canmış ya. Bebeğim olduktan sonra dökülmelerden dolayı bir de saçlarım çok yağlı olduğu için ilk defa omuzlarımda kestirdim yok böyle rahatlık gerçekten hem çok yakıştı hem genç gösterdi hem yıkaması 10 dk duş alamadığım günlerde yıkayıveriyorum tertemiz 👍🏻