Uykusuzanneler Merhaba sevgili anneler bebeğime karadut özü vermek istiyorum faydalarından dolayı. Fakat kaç ayda ne şekilde verebilirim fikirlerinizi alabilir miyim? Nereden aldınız soğuk sıkım mı aldınız tavsiye edeceğiniz yerler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
ikizannesi000 Uykusuzanneler merhaba Bn arada veriyorum trendyoldan almıştım köyceyiz satıcısından baya tadi güzel suyla sulandırıyorum biberonda meyvasuyu niyetine içiriyorum çok kullanıcısı var içeriği temiz güvenilir satıcı bir bakın isterseniz
emayy Uykusuzanneler Trendyolda Köyceğiz satıcısından alıyorum tadı çok güzel benim bebeğim sulandırılmış olarak sevmedi bende yogurduna katıyorum
biimiyomyardimet Uykusuzanneler bende Köyceğiz aldım başka markada almıştım ama Köyceğiz çok güzel geldi 👏 balı filanda çok güzel tavsiye ederim. Benim kızım meyve suyu gibi içmediği için ben aralarda kaşıkla yediriyorum direkt
Storymoon Uykusuzanneler instagramda karadutcum var ben izmirden yerinden aldım muhteşem abi tarifinide verdi orda hem özünü aldım hem nar ekşisi aldım hemde içtim orda çok iyidi 150 tl özü
Uykusuzanneler ikizannesi000 Bu arada kaç kaşığa ne kadar su koyuyorsunuz acaba şimdi baktım ama damak tadiniza göre diyor 8 aylik kararsız kaldım
momybaby ikizannesi000 temiz mi. yorumlarda biri içinde kimyasal oldugunu belirtmişti labaratuar sonucu ile birlikte
ikizannesi000 Uykusuzanneler valla goz kararı atıyorum ikizler gorunce hemen istediği için ölçüye falan fırsat kalmıyor 😂deneyip tadına bakın cokta sulandırmayın bnce umarım sever
momybaby biimiyomyardimet koycegiz guzel gelir tabi🤣 kimyasal var onda. çocuğunuzu daha fazla zehirlemeyin
ikizannesi000 momybaby ilk defa sizden duyuyorum bnde funda hanım var unfulancer bayadır kullanıyor cocularına falan oradan gormüştüm umarım oyle birsy yoktur kime neye guvenceğimizi şaşırdık
momybaby Uykusuzanneler wefood ve ognatural var bunlar guvenilir markalar. Köyceğiz aliyim demeyin onun karadutla ilgisi yok
Minnakkk momybaby koycegz bununla ilgili acıklama sını yaptı gecen sene saglık bakalnlıgı onaylı belgeleri var bence bir daha arastırın
biimiyomyardimet momybaby nasıl ya bilgim yok bu konuda bayada araştırdım ama sıfır katkı diyor heryerde. Nereden teyit edebilirim bunu? Öncesinde wefood kullanıyordum ama maalesef onunda temiz olmadığını öğrendim bıraktım şimdide bu mu 🥹
ikizannesi000 Uykusuzanneler aynn valla 😄 zaten hersyde kavga cıkıyo hızla hazırlamak lazım sizde her sabah bir tatlı kaşıgı tuketin cok faydalıymış kansızlıga iyi gelirmiş